Chris Hortman

Amerikanac s hrvatskom putovnicom pojačao momčad AO Škrljeva: “Drago mi je da sam se vratio u svoj novi dom”

P. N.

Chris Hortman

Chris Hortman

Igrao je u Puli 1981, a preko njemačkog Schalkea stigao je u Dubravu, gdje je ostavio dubok trag s prosjekom od 14,5 koševa i 7,4 skokova. Prošle sezone igrao je na Kosovu i ubacivao prosječno 20,5 koševa uz 10 skokova



RIJEKA Chris Hortman, Amerikanac s hrvatskom putovnicom, novi je igrač Adria Oil Škrljeva. Hortman je iskusni branič rođen 1988. godine, visok 192 centimetra.


Igrao je u Puli 1981, a preko njemačkog Schalkea stigao je u Dubravu, gdje je ostavio dubok trag s prosjekom od 14,5 koševa i 7,4 skokova. Prošle sezone igrao je na Kosovu i ubacivao prosječno 20,5 koševa uz 10 skokova.


– Jako sam uzbuđen potpisom za Adria Oil Škrljevo. U Puli treniram svaki dan i jedva čekam početak priprema. Drago mi je da sam se vratio u svoj novi dom, Hrvatsku, gdje sam već igrao i dobro poznajem ekipe i način igranja. Drago da sam u klubu koji ima ambicije, sudjeluje u doigravanju, te uz HT Premijer ligu imamo priliku igrati još jedno natjecanje. Hvala na povjerenju, a ja ću ga zasigurno opravdati – poručio je Hortman, koji živi u Puli, gdje je zasnovao obitelj.