Raketa na otoku

Poznato je koliko je Jose Mourinho spreman izdvojiti za dovođenje hrvatskog reprezentativca

Hina

Ivan Rakitić/Foto REUTERS

Ivan Rakitić/Foto REUTERSMADRID  Od europskih klubova koji su zainteresirani za Ivana Rakitića (32) najbliži tome da ga dovede u svoje redove je Tottenham, koji je spreman platiti odštetu od 20 milijuna eura koliko traži Barcelona, objavili su španjolski mediji.


Dokapetan hrvatske nogometne reprezentacije više je puta isticao da želi ostati u Barci, te da je u najboljim godinama i da  još uvijek može igrati na najvišoj razini. Rakitiću istječe ugovor s Barcelonom 30. lipnja 2021. godine, a španjolski mediji su proteklih tjedana puno pisali o njegovom mogućem odlasku na kraju sezone jer ga klub navodno želi prodati.


Osim Tottenhama, za Rakitića su zainteresirani i Sevilla, Juventus te Atletico Madrid. Prema pisanju španjolskih medija, Sevilla nije u stanju platiti 20 milijuna eura odštete, Atletico Madrid nudi samo jednogodišnji ugovor, dok u Juventusu smatraju da je to previše novca za igrača koji ima 32 godine.
Treneru Tottenhama Joseu Mourinhu upravo treba veznjak Rakitićevih kvaliteta i mediji tvrde da je ponuda Spursa najbolja.