Poseban nastup

Zvonimir Varga svira svoj tristoti koncert, ekskluzivno za 40 ljudi

Portal Novi list

Vargine kompozicije donose niz crtica poredanih u kolaž, koji čini poetski sklop razmatranja emocijaZagrebački kantautor Zvonimir Varga koncertom na Valentinovo, 14. veljače od 20 sati, obilježava svoj 300. nastup u bogatoj karijeri popraćenoj brojnim nastupima, glazbenim i video izdanjima te publikacijama.


Ovaj ekskluzivni koncert će se održati u dvorani ZGQ u Ilici 31a (Prolaz Kerempuh), te je broj sjedećih mjesta ograničen na 40 (četrdeset!).

U objavljenih deset studijskih albuma, dvije kompilacije te više od 20 singlova i glazbenih spotova, svaka njegova pjesma prikazuje mnogo različitih stanja svijesti, događaja, zapažanja i raspoloženja.


Vargine kompozicije donose niz crtica poredanih u kolaž, koji čini poetski sklop razmatranja emocija. Njegove nježne izvedbe je ugodno slušati zbog jednostavnog formata, no od slušatelja istovremeno iziskuju individualno poniranje u njih.


Upravo na tom tragu je i njegova najnovija kompilacija “Ljubavne”, kojom Zvonimir svojim iskrenim i ogoljenim tekstovima bez suvišne sladunjavosti potvrđuje svoju jedinstvenost na hrvatskoj i regionalnoj glazbenoj sceni, stoji u priopćenju Spone.


Ulaznice su dostupne ovdje, a cijena ulaznice u pretprodaji je 5 eura za jednu osobu, a 8 eura za parove, dok će na dan koncerta (ukoliko ulaznica ostane) cijene biti 7 eura (pojedinačna) i 10 eura (za dvije osobe).