Tko je najljepša cura u gradu?

Zvonimir Varga predstavio singl koji vraća u 1960-e

Ivana Kocijan

Foto: PR

Foto: PR

Kantautor je svojoj djevojci posvetio šarmantne stihoveZagrebački kantautor Zvonimir Varga objavio je prvi singl ove godine. Pjesma »Najljepša cura u gradu« odiše daškom romantike u retro »štihu« 1960-ih godina te oživljava zvuk ranog rock and rolla koji teško može biti zaboravljen.


Uz gostovanje poznatog Jurice Hotka na klaviru, aranžman i produkciju i ovoga puta potpisuje sve traženiji Jere Šešelja, dok je spot režirala, snimila i montirala kreativna Katarina Matas.


Kantautor je svojoj djevojci posvetio šarmantne stihove, a ona ih je obogatila romantičnim filmičnim kadrovima kojima poetično ocrtava noćni ugođaj Zagreba.
Nježni bokeh ugođaj, svjetlucave lampice i šareni ukrasi, plavi tramvaji – sve su to upečatljivi motivi koji povezuju ovu zimsku, ljubavnu priču i daju slušateljima prostor za maštanje.


Zvonimir Varga u deset godina objavio je devet albuma, jednu kompilaciju, više od 20 singlova, glazbu za kazalište, knjigu poezije te slikovnicu. U Hrvatskoj, regiji, a i šire, održao je gotovo 300 koncerata.