Poznati članovi žirija

Žiriju RTL-ovog showa “Zvijezde – ljetni hit” pridružuje se i Branko Đurić Đuro

Ivana Kocijan

Foto: RTL

Foto: RTL

Sarajliji sa svjetskom karijerom, glumcu, redatelju, kantautoru i rock-glazbeniku ovo nije prvo iskustvo žiriranja. Uz njega će biti i stari sastav – Nina Badrić, Andrea Andrassy, Tonči Huljić te Petar GrašoRIJEKA U novu sezonu RTL-ova showa »Zvijezde – ljetni hit« prijavio se rekordan broj kandidata čije će nastupe ocjenjivati peteročlani žiri. Dobro uhodanoj ekipi koju čine Nina Badrić, Andrea Andrassy, Tonči Huljić te Petar Grašo, ove će se sezone pridružiti Branko Đurić Đuro, Sarajlija sa svjetskom karijerom, glumac, redatelj, kantautor i rock-glazbenik kojem ovo nije prvo iskustvo žiriranja.


Popularni Đuro ne prestaje nizati uspjeh za uspjehom. Njegovu autorsku predstavu »Đurologija« u četiri godine pogledalo je više od 250.000 gledatelja, čime je oborio sve rekorde gledanosti u svijetu teatra i stand-upa u našoj regiji. Aktivan je i u glazbi: njegov bend Bombaj štampa priprema novi album koji je nedavno najavljen singlom »Samo lagano«.


Ulogu predsjednika žirija i ove godine ima jedan od najplodnijih hrvatskih autora i »tata-mata« u otkrivanju talenata, Tonči Huljić.
– Sada tražimo potpuno drugi tip pjevača, imamo potpuno drugačije kriterije! Ovog puta ne tražimo Pavarottije i ne gledamo isključivo glas, nego nekoga s karizmom, zabavljača, osobu koja ima onaj faktor X i koja može iznijeti jednu veselu ljetnu pjesmu – hit, najavio je.


Petar Grašo i Nina Badrić sa zadovoljstvom su ponovno prihvatili ulogu članova žirija i vesele se ponovnom zajedničkom druženju. Andrei Andrassy, jednoj od najpoznatijih domaćih influencerica i kolumnistica ponovno je povjerena uloga »glasa naroda«.


– Opet se nadam odličnim kandidatima, vjerujem da će biti jako puno njih koji će me rasplakati. Inače, govorili su mi da bih se mogla malo suzdržati s tim plakanjem, ali ne vidim potrebu za tim. Jedva čekam vidjeti Tončija, Grašu i Ninu! Đuru još nisam upoznala, ali vjerujem da ćemo se super slagati, rekla je Andrea.