Opatijski koncert

Željko Joksimović stiže na Ljetnu pozornicu 23. srpnja

Foto: Press

Foto: Press

Ulaznice kupljene za koncert koji se trebao održati 24. srpnja 2020. godine, vrijedit će i za novi datum

“Nakon što je protekle godine koncert Željka Joksimovića otkazan zbog epidemiološke situacije, opatijska publika ipak će uživati u njegovim pjesmama ovog ljeta, i to 23. srpnja s početkom u 21:30 sati.


Pjevač zavidnih vokalnih sposobnosti i glazbenog talenta ostvario je niz zapaženih uspjeha na Eurosong natjecanjima kao izvođač ili kompozitor s pjesmama ‘Lane moje’ (2004.), ‘Lejla’ (2006.), ‘Nije ljubav stvar’ (2012.) koje su mu osigurale status regionalne zvijezde.


Godinama puni dvorane širom Hrvatske i susjednih država, a vjerujemo da će tako biti i na Ljetnoj pozornici gdje će Joksimović izvesti svoje najveće hitove.


Ulaznice kupljene za koncert koji se trebao održati 24. srpnja 2020. godine, vrijedit će i za novi datum, a oni koji žele povrat novca mogu ga ostvariti na mjestima gdje su ulaznice kupljene do 13. lipnja 2021.


Broj ulaznica je ograničen, a cijena iznosi 160,00 kuna (slobodno sjedenje). Ulaznice se mogu kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8,00 do 16,00 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu i ostalim prodajnim mjestima sustava Mojekarte.hr“, stoji u priopćenju.