»Kćeri moja«

Željko Bebek novu pjesmu posvetio svojoj kćeri Katarini

Edita Burburan

Foto: PR

Foto: PR

Uz glazbeni zapis promoviran je i videospot u kojem je uz slavnog oca buduću mladenku odglumila Katarina Bebek.Legendarni Željko Bebek, nekadašnji pjevač Bijelog dugmeta, objavio je novu pjesmu »Kćeri moja« koju je posvetio svojoj kćeri Katarini stihovima: »Kćeri moja, ljubav nek’ ti sja, nek’ te voli kao ja. Nisam manje muško, ako sada zaplačem, godine su prošle i bez da se okrenem.«


Uz glazbeni zapis promoviran je i videospot u kojem je uz slavnog oca buduću mladenku odglumila Katarina Bebek. Zapravo, riječ je o malom obiteljskom videu jer uz nju se u gitarskim solodionicama pojavljuje i njezin brat Zvone. Režija i ovog spota povjerena je Sandri Mihaljević, redateljici mnogih Bebekovih spotova. Nježne stihove hitmejkera Nenada Ničevića uglazbio je Branimir Mihaljević koji je napisao i aranžman.


Bebekovoj pjesmi »Kćeri moja« prethodili su hit-singlovi »Kupit ću nam sat«, »Učini me sretnim«, »Dunavom« i »Sto sam dana pio« koji se nalaze na albumu »Mali oblak ljubav«, jednom od najprodavanijih domaćih izdanja. Još jedna od pjesama na novom albumu je i duet Željka Bebeka i Zvone Bebeka, »Kakav otac, takav sin«, tako da će i svi očevi sinova uskoro dočekati videospot za svoju pjesmu.