"Mali oblak ljubavi"

Željko Bebek na svoj rođendan objavio novi singl i spot

Edita Burburan

FOTO/Sandra Mihaljević

FOTO/Sandra Mihaljević

Pjesma 'Kakav, otac, takav sin' još je jedan važan singl s mog novog albumaBaš na svoj rođendan Željko Bebek odlučio je podijeliti emotivnu pjesmu, njegov novi singl i spot “Kakav otac, takav sin”.
Pjesma je objavljena na njegovom novom albumu “Mali oblak ljubavi”, a riječ je o pjesmi koju legendarni pjevač izvodi u duetu sa sinom, gitaristom Zvonom Bebekom. Dirljiva pjesma konačnno je dobila i svoj vizualni uradak.
Zanimljivo je spometnuti kako su napjesmi radili timovi očeva, pa osim pjevačkog dueta pjevača i njegovos, i autorski potpisuju otac Marijo Mihaljević koji potpisuje stihove, a koje je uglazbio te aranžmanski oblikovao i producirao Branimir Mihaljević.
Redateljica i ovog spota je Sandra Mihaljević.
Sandra Mihaljevićobjavljen je u lipnju ove godine, a spomenimo kako je prethodni singl “Kćeri moja” Bebek posvetio svojoj kćeri Katarini.
-Ovo je najljepši poklon za moj rođendan. Pjesma ‘Kakav, otac, takav sin’ još je jedan važan singl s mog novog albuma, ali i promocija mog sina Zvone kao pjevača. Zaista sam sretan što je na moj poseban datum i obiteljsko veselje objavljen spot u kojem glavnu ulogu ima moj sin. Hvala puno svima koji su pomogli u realizaciji spota jer su me zaista učinili jako sretnim – emotivno je objasnio Bebek.