Nagrada publike Cesarica

Željko Bebek ima dvije pjesme u utrci za hit godine

FOTO/Zadarski list

FOTO/Zadarski list

Željko Bebek s pjemom "Kćeri moja" dobitnik je nagrade Cesarica za Hit listopada.Emotivna pjesma za koju glazbu i aranžman potpisuje Branimir Mihaljević, a tekst Nenad Ninčević, govori o ljubavi između oca i kćeri, a legendarni pjevač posvetio ju je svojoj kćeri.


– Hvala svima koji su glasali, volim što vam se pjesma “Kćeri moja” sviđa onako kao i meni, poručio je Bebek kojem su fanovi na društvenim mrežama napisali: “To možete samo vi!”, “Ti si jednostavno kralj!”, “To je više od pjesme!”
Do kraja godine preostala su još dva izbora, onaj za Hit studenog i Hit prosinca, a nakon toga slijedi veliki finale najveće glazbene nagrade publike. Tko će dobiti prestižnu nagradu za Hit godine, saznat ćemo krajem siječnja.
Zasad su u konkurenciji dobitnici mjesečnih nagrada: Matija Cvek s pjesmom “Ptice”, Albina s pjesmom “Tick-Tock”, Marko Kutlić s pjesmom “Budi moja noć”, Tonči Huljić & Petar Grašo s pjesmom “Inamorana”, Gibonni s pjesmom “Kiša (Z’naab)”, Željko Bebek s pjesmama “Kupit ću nam sat” i “Kćeri moja”, Matija Cvek i Marko Kutlić, također obojica s duplim nominacijama s pjesmom “Zaplesala je s ljetom”, Dalmatino s pjesmom “Refužo” i Lorena s pjesmom “Tvoja i gotovo”.


Uoči velikog finala najveća glazbena nagrada publike uvela je novitet: s ljubiteljima domaće glazbe odsad komunicira i putem Viber zajednice. Na toj je platformi smješten i Cesarica chatbot, od milja zvan “robot”, putem kojeg publika tijekom cijele godine daje glasove svojim omiljenim pjesmama, a od sada im je dostupna i Viber zajednica putem koje će se članove informirati o svim novostima i aktualnostima vezanim uz nagradu i pjesme u konkurenciji. Članovi unutar zajednice mogu razmjenjivati poruke i međusobno komunicirati.