Ljetna pozornica

Za Željka Joksimovića u Opatiji tražila se karta više: Odličan koncert uz predugo čekanje na ulaz

Marina Kirigin

Foto Marko Gracin

Foto Marko Gracin

Da ima status regionalne zvijezde potvrđeno je velikim interesom za ovaj koncert, ali i činjenicom da su se sve njegove pjesme od izlaska na opatijsku binu iz svega glasa pjevale.OPATIJA – Opatijska publika, pristigla iz svih krajeva Hrvatske i regije, ga je dočekala, a on je njoj poklonio najveće hitove i nezaboravnu noć pod zvijezdama na Ljetnoj pozornici.


Nakon što je protekle godine koncert Željka Joksimovića otkazan zbog epidemiološke situacije, opatijska publika s nestrpljenjem je iščekivala nastup pjevač zavidnih vokalnih sposobnosti i glazbenog talenta, koji je ostvario niz zapaženih uspjeha na Eurosong natjecanjima kao izvođač ili kompozitor.


Foto galerija: Željko Joksimović u Opatiji Foto: Marko GracinDa ima status regionalne zvijezde potvrđeno je velikim interesom za ovaj koncert, ali i činjenicom da su se sve njegove pjesme od izlaska na opatijsku binu iz svega glasa pjevale.
Međutim, i ovoga puta neizvjesna epidemiološka situacija nije dala mira i namučila je posjetitelje i organizatore. Naime, svi posjetitelji morali su uz ulaznicu za koncert predočiti Covid potvrdu ili pak izdvojiti 50 kuna za brzi test na koronavirus na ulazu u Ljetnu pozornicu.


Stvorilo je to dosta napetosti, gužve, podugačkih redova i nezadovoljstva, ali kada je koncert počeo sve je bar na trenutak zaboravljeno.