Slapgate

Will Smith bi se trebao pojaviti u prvoj ulozi nakon kontroverznih Oscara

A. P.

Foto: Reuters

Foto: Reuters

Izopćeni glumac trebao bi producirati i glumiti u adaptaciji romanaWill Smith bi se navodno trebao vratiti u svijet filma. Od šamara i velike kontroverze koja je uslijedila, glumcu je zabranjen pristup Oscarima na 10 godina, a Will nije javno glumio ni u jednoj filmskoj ulozi u šest mjeseci od dodjele nagrada.


No, prema najnovijim informacijama Smith bi trebao producirati, a navodno i glumiti u potpuno novom filmu. Will se udružio s redateljicom i oskarovkom Sharmeen Obaid-Chinoy za filmsku adaptaciju romana “Brilliance” autora Marcusa Sakeya.


Will bi navodno trebao producirati film preko svoje tvrtke Westbrook Studios, pri čemu će autor biti koproducent, dok scenarij piše hvaljeni Akiva Goldsman. Plan je da Smith zaigra ulogu glavnog lika Nicka Coopera, piše Metro.Redateljica Sharmeen je osvojila Oscara za svoje kratke dokumentarne filmove, a također je režirala Marvelov film “Ms Marvel”.


“Brilliance” je trilogija romana koji pričaju priču o distopijskoj budućnosti u kojoj se jedan posto svjetske populacije rađa sa moćnim darovima, a govori o tome kako im društvo ne vjeruje.


Savezni agent Nick otac je jednog od ovih darovitih ljudi i sam ima moć predviđanja budućnosti.