„Luda mala“

Vratio se Fran FM! Klinci ga obožavaju, ali on predstavlja pjesmu kojom će osvojiti i one starije

S.M.

FOTO: Matija Škalić

FOTO: Matija Škalić

Nakon nekoliko mjeseci pauze, opet osvaja glazbeni prostor.

Nakon hitova „Influencerica“ i „Me gusta“, vrijeme je za treći singl „Luda mala“. Riječ je o pjesmi iza koje stoje popularni dvojac Antonija Šola i Mario Regelja koji se potpisuju kao autori teksta i glazbe.


„Već smo surađivali na ljetnom hitu „Me gusta“, ali „Luda mala“ nekako je zrelija pjesma i sjela mi je na prvu. Antonija i Mario točno kuže koji pravac želim ići i zbog toga sam iznimno sretan“, ističe teen zvijezda Fran FM.


Za novi singl „Luda mala“ snimljen je i video spot u režiji Matije Škalića. Mladi treper za spot je angažirao i Mariju Babić, inače studentica glazbene akademije, koja se odlično snašla u ulozi glumice. Za produkciju i aranžman bio je zadužen Borna Biondić, a treći singl ovog trepera zasigurno će s lakoćom doprijeti do ljubitelja moderne glazbe.


Inače, Fran FM uskoro priprema i puno novih stvari. Naime, napravio je i pjesmu o kriptovalutama koja će se naći na prvom glazbenom NFT-u. Riječ je o novoj tehnologiji, digitalnoj umjetnosti, gdje će se njegova pjesma moći skinuti za kriptovalute, a naći će se na Cardano Block Chainu.