Nova TV

Vraća se ‘Survivor’: Sezona će biti nepredvidiva i turbulentna

Ivana Kocijan

Foto: Nova TV

Foto: Nova TV

Jedan od najuspješnijih svjetskih showova u novoj sezoni na izoliranoj će lokaciji u Dominikanskoj Republici okupiti avanturisteNakon uspješne prošle sezone, koja je po gledanosti bila jedna od top 10 najgledanijih zabavnih emisija emitiranih u 2022. godini, zabavno-natjecateljski show “Survivor” uskoro se vraća na male ekrane! Ljubitelji adrenalina, napetosti, zabave i natjecanja prepunog sportskih elemenata ovog će proljeća na Novoj TV uživati u novoj sezoni koja garantira veliko uzbuđenje.


Prošlog proljeća brojni su gledatelji svakodnevno pratili napete pustolovine odvažnih kandidata, a upravo su natjecateljski karakter showa, neizvjesne adrenalinske igre, zarazni timski duh i zajedništvo među članovima timova mnoge od njih potaknuli na sudjelovanje u novoj sezoni.


Unatoč velikom broju prijavljenih kandidata, samo su oni najistaknutiji dobili priliku da uplove u nezaboravnu avanturu života, a njihov identitet doznat će se uskoro.
Jedan od najuspješnijih svjetskih showova u novoj sezoni na izoliranoj će lokaciji u Dominikanskoj Republici okupiti avanturiste, ljubitelje zahtjevnih izazova, rekreativce i vrhunske sportaše koji su na brojnim testiranjima kojima su bili podvrgnuti pokazali natprosječnu brzinu, spretnost, kondiciju, ali i snagu uma koja je neizostavan faktor za uspjeh u showu.


Dok se s nestrpljenjem čeka tko će ove sezone ući u jedan od najzahtjevnijih showova, sigurno je da su novi kandidati spremni ljestvicu podići još više.


– Nepredvidiva, poučna, turbulentna i nezaboravna, samo su neki od epiteta kojima se može opisati sezona koja je iza nas. Neizmjerno mi je drago da je upravo ona potaknula velik broj prijava i u ljudima pobudila želju za odlaskom u avanturu života. Nedvojbeno tvrdim da će vas nadolazeća sezona ponovno uvjeriti u to da je sve moguće i ostvarivo.


S nestrpljenjem čekam početak prikazivanja nove sezone, a od kandidata očekujem da prvenstveno pobijede sebe jer bez toga neće moći pobijediti nikoga. Vjerujem u to da će vrijeme i proces, koji ćemo svi zajedno pratiti pred malim ekranima, izroditi pobjednike s titulama preživjelih koji to najviše zaslužuju biti, poručuje prošlogodišnja pobjednica Nevena Blanuša.


”Survivor” je show prepun iznenađenja i preokreta, a njegova popularnost raste diljem svijeta, o čemu svjedoče brojne osvojene nagrade poput prestižnog Emmyja.


Od svoje prve godine emitiranja 1997. godine do danas “Survivor”, koji je u vlasništvu medijske kompanije Banijay, broji više od 50 inačica u zemljama diljem svijeta, što ga čini jednim od najvećih televizijskih fenomena u posljednjih 25 godina.


Kvalitetna produkcija nesumnjivo će i ove godine gledatelje prikovati za male ekrane, a uz uzbudljiv koncept, dinamične igre i poligone te upečatljive, poticajne i dirljive životne priče kandidata dobre zabave neće nedostajati.