Izravan prijenos u subotu 5. lipnja

Iva Šulentić i Ivan Vukušić voditelji su ovogodišnjeg Porina

Ivana Kocijan

Foto: ARHIVA PORINA

Foto: ARHIVA PORINA

Scenaristi dodjele su Joško Lokas i Mislav Donaj, redatelj je Mario Vidosavljević, glazbeni producent Ivan Popeskić, a urednica je Andrijana ŠkorputJoš su manje od dva tjedna ostala do dodjele najvažnije glazbene nagrade u Hrvatskoj. Glazba se vraća na velika vrata, a tijekom dodjele Porina u subotu 5. lipnja na HTV1 i HR2 u 21 sat očekuju nas nastupi uživo nekih od najvećih imena hrvatske glazbe. Kroz dodjelu će nas voditi Iva Šulentić i Ivan Vukušić, sad već dugogodišnji poznavatelji i prijatelji Porina.


Scenaristi dodjele su Joško Lokas i Mislav Donaj, redatelj je Mario Vidosavljević, glazbeni producent Ivan Popeskić, a urednica je Andrijana Škorput. Scenografiju potpisuje Miroslav Hrg, glavna tajnica Porina je Ivana Martinac, izvršna producentica je Nina Bočvarov, predsjednik UO-a Porina je Frano Đurović, a izvršni direktor Davor Drezga.


Cijeli tim naporno radi na organizaciji ovogodišnje, prvotno odgođene dodjele koja će biti održana u Zagrebu na otvorenom, na južnoj strani HRT-a. Nastupi uživo, najveća hrvatska glazbena imena, uzbudljive nominacije i dodjela Porina za životno djelo – sve nas to čeka 5. lipnja u 21 sat.