Slavlje

Vjenčanje br. 2: Poznato je tko će voditi drugu svadbu JLo i Bena Afflecka

A. P.

Foto: Reuters

Foto: Reuters

Pjevačica i glumac vjenčali su se u Las Vegasu, a sad će organizirati veliku svadbu u GeorgijiJennifer Lopez i Ben Affleck navodno pripremaju drugo vjenčanje i veliku proslavu svog nedavnog sklapanja braka u Las Vegasu.


A očekuje se da će slavni life coach i podcaster Jay Shetty voditi drugo vjenčanje između Jennifer Lopez i Bena Afflecka u Georgiji ovog vikenda, donosi Page Six.


Shetty, koji je na svojem podcastu ugostio gomilu zvijezda kao što su Kobea Bryant, Will Smith i Gwyneth Paltrow, blizak je prijatelj pjevačice, a u veljači se Lopez pojavila u njegovoj emisiji dok je promovirala svoj film “Marry Me”.
Britanska duhovna zvijezda, koja je bivši hinduistički redovnik, također je vodio vjenčanje Lily Collins i redatelja Charlieja McDowella u Coloradu u rujnu prošle godine.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Jay Shetty (@jayshetty)Jennifer je u njegovom Youtube serijalu “Coach Conversations” govorila o ljubavi i problemima u svojim prošlim vezama: “Kad sam bila na terapiji u 30-ima bilo je puno govora o ljubavi prema sebi i ja sam mislila “Volim sebe!”


Ali očito sam radila sve te stvari u svojim vezama koje nisu pokazivale kako volim sebe, a nisam ni razumjela koncept toga.” Dodala je: “Uzela sam vremena, to je putovanje i za mene još uvijek traje.”Kako bi promovirali svoju romantičnu komediju “Marry Me”, Lopez i Maluma održali su poseban koncert u Los Angelesu, a Shetty je na pozornici vjenčao četiri para.


Shetty je izjavio: “Kad vas Jennifer Lopez zamoli da vodite 4 vjenčanja i govorite o snazi ​​ljubavi tijekom njezine posebne izvedbe ‘Marry Me’, kažete da. Bilo je nevjerojatno iskustvo vidjeti 4 prekrasna para kako izmjenjuju zavjete dok su im Jennifer Lopez i Maluma pjevači na vjenčanju! Njihove priče i putovanja izmamile svima su suze na oči i tako sam zahvalan što sam mogao biti dio toga.”