Novogodišnji program Exit TV-a

Višesatni prikaz nastupa s Exita: Izlaz u 2021. uz Prodigy, Cure, Guettu, Mobyja

Karmen Bosnić

Foto: Exit

Foto: Exit

Za dobru kućnu zabavu u pandemijskim uvjetima bit će zadužene neke od najvećih glazbenih zvijezdaU sklopu obilježavanja dva desetljeća festivala Exit, Exit TV u novogodišnjoj noći donosi poseban višesatni program, tijekom kojeg će biti prikazani nastupi nekih od najvećih imena iz bogate povijesti festivala, kao što su The Cure, The Prodigy, Migos, Desiigner, David Guetta, Motorhead, Phil Anselmo, Moby, Faithless, Dub FX, The Chainsmokers, Lost Frequencies, Jason Derulo, Atoms For Peace, Liam Gallagher, Ziggy Marley, Damon Albarn, Fever Ray, The Vacciness, Pet Shop Boys, Roisin Murphy, Tom Odell, Rag n Bone Man, John Newman, Nile Rodgers, Bastille kao i sastav Hurts, čiji je menadžment za njihov koncert na Exitu 2014. istaknuo da je upravo to jedan od njihovih najboljih nastupa ikad.


Miks s glavne pozornice pod nazivom »Exit to 2021« ujedinit će tako u četvrtak 31. prosinca fanove diljem planete koji će novogodišnji program moći pratiti na Facebook stranici i YouTube kanalu festivala Exit.


– Znajući da će nadolazeći novogodišnji praznici biti jedinstveni po tome što će ih većina provesti u svojim domovima u vrlo specifičnim uvjetima, odlučili smo napraviti ono što najbolje znamo – ponuditi svima izlaz iz trenutačne situacije, podijeliti neke od najznačajnijih trenutaka koje smo tijekom prošlih 20 godina zajednički doživljavali i na najbolji mogući način se zabaviti tijekom novogodišnje noći, izjavila je Maja Starčević, programska menadžerica glavne pozornice Exit festivala.
Na Facebook i YouTube stranicama Exita u novogodišnjoj noći odvijat će se pravi multižanrovski spektakl, jer za dobru kućnu zabavu u pandemijskim uvjetima bit će zadužene neke od najvećih zvijezda današnjice, čiji se nastupi s Exita prepričavaju godinama. Pozivu da snimke njihovih nastupa budu dio ove izuzetne novogodišnje noći brzo su se odazvali brojni izvođači, ističući kako su vrlo sretni što će biti dio ovakva projekta.


Velika proslava 20. godišnjice Exit festivala održat će se od 8. do 11. srpnja 2021. na Petrovaradinskoj tvrđavi, a svoje nastupe već su potvrdila neka od najvećih svjetskih i regionalnih imena kao što su David Guetta, DJ Snake, Tyga, Eric Prydz b2b Four Tet, Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Boris Brejcha, Sheck Wes, Solomun, Sepultura, Metronomy, Dax J, Kobosil, Denis Sulta, Honey Dijon, Laibach, Juliana Huxtable, Francois X, 999999999 live, Onyvaa, Monosaccharide, Bokee, VTSS, SPFDJ, Marko Nastić, After Affair, Kristijan Molnar, Bokee, Coeus, Goblini, Ilija Djoković, Lag, Insolate, Layzie, Massimo, Reblok, Runy, Space Motion i Thundermother.