HRT

Uskoro počinje 11. sezona showa “Zvijezde pjevaju”: Mentori Mia Negovetić i Zoran Prodanović Prlja

Ivana Kocijan

Foto: RENATO BRANĐOLICA ZA HRT

Foto: RENATO BRANĐOLICA ZA HRT

I ove sezone obećajemo puno dobrih pjesama, kvalitetnih izvedbi, veselja, smijeha, zabave za cijelu obitelj u udarnom terminu subotom na HTV1, poručuju s HRT-a.U subotu, 8. listopada bit će prikazana prva epizoda nove, jedanaeste sezone popularnog HRT-ovog zabavnog showa »Zvijezde pjevaju« koja donosi novu energiju, novu scenografiju, neke nove žanrove, zanimljive zvijezde i dinamičniji žiri.


Pjevački parovi koji će se ove sezone boriti za titulu najboljeg su: sportska novinarka Mila Horvat i Lara Antić Prskalo; glumica Jelena Miholjević i Zoran Prodanović Prlja; influenser Marco Cuccurin i Mia Negovetić; kineziolog i glumac Mario Valentić i Antonia Matković Šerić; književnica i prevoditeljica Ivana Šojat i Goran Bošković; novinarka Matea Šeparović i Bojan Jambrošić; glumac Goran Grgić i Ivana Kindl te glumac Domagoj Janković i Alen Đuras.


– Dobro poznatim mentoricama i mentorima, ove se sezone premijerno u toj ulozi pridružuju Prlja, Mia i Alen. Ne sumnjamo da će i oni biti izvrsni, poručuju s HRT-a.


Foto: RENATO BRANĐOLICA ZA HRT


Dva kruga finala
Upravo su Zoran Prodanović Prlja, pjevač legendarne riječke grupe Let 3, i mlada pjevačica Mia Negovetić, ovogodišnji predstavnici našeg grada u natjecateljskom dijelu popularnog showa. Iz popisa sudionika vidljivo je da i ove godine, nakon što su u prošloj sezoni led probile Martina Orsag i Ivana Kindl, odnosno Robert Ferlin i Mario Lipovšek Battifiaca, ponovo imamo jedan žensko-ženski i jedan muško-muški par.


– Kako su gledatelji odlično prihvatili prošlosezonski novitet muško-muškog i žensko-ženskog para, odlučili smo ponoviti te kombinacije, a ponovit ćemo i sezonu od sedam epizoda s posebno uzbudljivim finalom u kojem se u dva kruga dolazi do pobjednika. Lani je takav finale izazvao oduševljenje – te nema razloga da ga ne ponovimo i u 11. sezoni, rekla je urednica showa Uršula Tolj.


Tri su nova žanra, odnosno dva: hip hop i šansona, a mjuzikl se vraća nakon što ga dvije sezone nije bilo. Ostali žanrovi su dobro poznati: balada, rock, dance, funk i pop.


Foto: RENATO BRANĐOLICA ZA HRT


Troje članova žirija


Došlo je i do male promjene u sastavu i broju članova ocjenjivačkog suda. Ocjene i komentare ove će sezone davati dobro nam poznati Danijela Martinović i Marko Tolja, kojima će se pridružiti mentor iz prošlosezonskog pobjedničkog para – Mario Lipovšek Battifiaca!


– I ove sezone obećajemo puno dobrih pjesama, kvalitetnih izvedbi, veselja, smijeha, zabave za cijelu obitelj u udarnom terminu subotom na HTV1, poručuju s HRT-a.


Redatelj showa je Tihomir Žarn, scenarist Alen Đurica, voditelji Barbara Kolar i Duško Ćurlić, a urednica Uršula Tolj. Jedanaesta sezona omiljenog pjevačkog showa emitira se uživo, a bit će je moguće pratiti i na HRT-ovom YouTube kanalu, na platformi HRTi, kao i na društvenim mrežama i webu hrt.hr.


Foto: RENATO BRANĐOLICA ZA HRT


Foto: RENATO BRANĐOLICA ZA HRT


Foto: RENATO BRANĐOLICA ZA HRT