Dvostruki album

Urban&4 otkrili naslovnicu albuma koji izlazi ovog petka

Ivana Kocijan

Likovno oblikovanje albuma potpisuje Tomislav Torjanac

Likovno oblikovanje albuma potpisuje Tomislav Torjanac

Prvih 50 kupaca čeka i poseban poklon.»Lipanj, srpanj, kolovoz« dvije su strane Damira Urbana, s njegovom Četvorkom i solo, devet pjesama na prvom i osam pjesama na drugom CD-u koji nosi i podnaslov »Zapisi«. Dvostruki album će ovog petka, 10. rujna, biti dostupan na svim streaming platformama, a fizičke primjerke već je moguće naručiti putem web-shopa Croatia Recordsa.


Nakon Porinom nagrađene »Iskre«, »Pseće oluje«, »Kuće sjećanja« i »Diva«, nedavno je objavljen i singl »Sama« koji je instantno očarao publiku. Peta je to pjesma Urbana i Četvorke, ujedno prva koja otvara album. Osim spomenutih singlova objavljenih s Četvorkom, »Nitko osim nas« je jedini singl sa »Zapisa«, pjesama koje su nastajale u potpuno intimnoj atmosferi, tek uz pomoć nekolicine prijatelja.
Kako navode iz Croatia Recordsa,


»Lipanj, srpanj, kolovoz« je potpuno zaokružen album, intimna priča autora i njegovo introspektivno putovanje u ovom nezahvalnom vremenu – potrebno je samo slušati.
Sjajno likovno oblikovanje potpisuje cijenjeni ilustrator i slikar Tomislav Torjanac. »Urban&4 – Lipanj, srpanj, kolovoz« moguće je naručiti putem web-shopa Croatia Recordsa po posebnoj cijeni od 79 kuna. Prvih 50 kupaca čeka i poseban poklon.


Vijest o skoroj objavi albuma prati i odlična informacija da je videospot za pjesmu »Sama«, čija je autorica Milica Czerny Urban, u tjedan dana od premijere pogledan je više od 100 tisuća puta.


– U tjedan dana ste spot za našu novu pjesmu, što na Facebooku, što na Youtubeu, pregledali više od 130.000 puta, što je brojka koju mi ne pamtimo! Hvala vam i na divnim komentarima, napisao je Damir Urban jučer na Facebooku.