Khalid Abdalla

Upoznajte glumca koji glumi dečka princeze Diane Dodija Fayeda u seriji Kruna

Portal Novi list

FOTO/IG @k.ab81

FOTO/IG @k.ab81

Obožavatelji serije Hanna Amazon Prime Video vjerojatno će prepoznati AbdallaČini se da će dugo očekivana peta sezona pobliže rasvijetliti odnos princeze Diane s Dodijem Fayedom, koji je za oboje završio nakon fatalne prometne nesreće.


Britanski glumac Khalid Abdalla bi se trebao pojaviti kao Dodi u 10 epizoda Krune, potvrđujući sumnje da će se nova sezona odigrati u posljednjim mjesecima života pokojne princeze od Walesa. Za one koji nisu upoznati s Dajaninom i Dodijevom ljubavnom pričom, imali su burnu ljetnu romansu prije nego što su im životi okončani u kolovozu 1997. godine.


Obožavatelji serije Hanna Amazon Prime Video vjerojatno će prepoznati Abdalla od prve sezone, jer je glumio Jeromea Sawyera, arogantnog agenta CIA -e kojeg su gledatelji voljeli mrziti. Ostavio je dojam i kao glavni lik Amir u adaptaciji filma Kite Runner na velikom ekranu 2007. godine. I nisu samo njegove uloge zaslužne zbog njegova dodavanja u glumačku ekipu, jer je zasigurno dovoljno zgodan da prikaže pokojnog karizmatika, piše Eonline.
Dodi neće biti jedini član ugledne egipatske obitelji koja se predstavila u petoj sezoni, budući da se glumac iz Osla Salim Daw također pridružio glumačkoj ekipi.