Na svjetskoj sceni

U kreaciji kostrenskog dizajnera: Nicki Minaj na VMA-u nosila Zigmanov korzet

P. N.

Foto: Ivica Tomić/ arhiva

Foto: Ivica Tomić/ arhiva

Megapopularna američka zvijezda za svoj nastup na futurističkoj sceni odabrala je prekrasan, zlatni korzet kojeg potpisuje Juraj ZigmanPoznata pjevačica Nicki Minaj za nastup na američkom VMA-u odabrala je prekrasnu Zigmanovu kreaciju. Na pozornici se pojavila ispred trona s krilima i jednorozima u spektakularnom zlatnom korzetu kojeg potpisuje poznati kostrenski dizajner Juraj Zigman.


Nicki Minaj je za dodjelu MTV video glazbenih nagrada nastupala na vlastitoj pozornici u New Yorku, točnije u futurističkom trgovačkom centru Oculusu koji se nalazi ispod One World Trade Centra. Za nastup je odabrala pjesme »Majesty« i »Barbie Dreams«, dva hita sa svog posljednjeg albuma naslovljenog jednostavno – »Queen«, a u stilu prave kraljice odabrala je upravo prekrasnu Zigmanovu custom made kreaciju koja se savršeno uklopila u futuristički i dekadentan stage popularne pjevačice, kao što prenose strani mediji.


Zigman je fotografiju Nicki Minaj objavio na svom Instagram profilu. Njegove kreacije obožavaju brojne zvijezde na domaćoj i svjetskoj sceni i ne prestaje nas oduševljavati svojom umjetnošću.

Foto: zigman_official Instagram, popsugar


Nicki Minaj, MTV VMA 2018, Juraj Zigman