POPULARNI TV SHOW ‘’Tvoje lice zvuči poznato’’

U cipelice Kylie Minogue ući će Marko Braić!

Karmen Bosnić

Petnaesta emisija posljednja je prilika da natjecatelji izbore ulazak u finale, te eventualno pobjedu u šestoj sezoni ovog humanitarnog showaBlagdansko izdanje popularnog showa “Tvoje lice zvuči poznato” ove će nedjeljne večeri domove gledatelja i gledateljica Nove TV ispuniti božićnim hitovima domaćih i stranih izvođača, ponekom premijerom kao i nastupom iznenađenja. Petnaesta emisija posljednja je prilika da natjecatelji izbore ulazak u finale, te eventualno pobjedu u šestoj sezoni showa.


Gljiva je Mariju Valentiću dodijelila preobrazbu u Halla i Oatsa. Na pozornici će utjeloviti obojicu i otpjevati veliki i dobro poznati božićni hit ‘’Jingle Bell Rock’’. Opušteno u elegantnom odijelu na pozornici će Fabijan Pavao Medvešek utjeloviti Placida Dominga i u blagdanskom raspoloženju otpjevati božićni klasik ‘’Silent Night, Holy Night’’. Neda Parmać ovoga će puta na pozornicu blagdansko raspoloženje donijeti pjesmom ‘’Jingle Bells’’ u izdanju Gwen Stefani.


I bi preobrazba


– Čak su mi rekli da sličim na Gwen. Planiram izaći kao poklončić i razmotati se za vas, rekla je Neda komentirajući izbor gljive. Istaknula je kako je mislila da zna riječi ove pjesme, ali je Gwen poneku riječ dopisala, pa je pjesmu morala učiti iznova.
Megapopularnog Kanađanina Justina Biebera u božićnoj verziji utjelovit će Lana Klingor Mihić, u jednoj, kako ona kaže – ‘’dječačkoj, razigranoj, onako malo začuđujućoj izvedbi’’.
I ostali natjecatelji će pod svjetlima pozornice dati sve od sebe da u show unesu odličnu blagdansku atmosferu. Lu Jakelić transformirat će se u Olivera Dragojevića, a Siniša Ružić interpretirat će božićni hit Petra Graše. U cipelice australske pjevačice Kylie Minogue ući će Marko Braić, dok će se Marina Orsag ovoga puta transformirati u Roda Stewarta.


Frano Ridjan i Maja Šuput


Svi oni morat će prvenstveno osvojiti četveročlani žiri kojeg čine Nives Celzijus, Indira Levak, Goran Navojec i Igor Mešin, koji će ih ocjenjivati i rangirati na bodovnoj ljestvici. Svaki nastup najavit će voditeljski tandem – Frano Ridjan i Maja Šuput, a kandidate će pripremiti vokalne trenerice Martina Tomčić Moskaljov i Ivana Husar Mlinac, te plesni i dramski trener Igor Barberić.


Ovaj zabavni show je i humanitarnog karaktera, tako da je nakon svake emisije pobjednik u ime Nove TV donirao 10.000 kuna humanitarnoj udruzi po vlastitom izboru. Trinaesta emisija showa donijet će glavnu donaciju od 40.000 kuna, ali i dati šestog pobjednika showa ‘’Tvoje lice zvuči poznato’’. U pet sezona ostvareno je čak 65 donacija raznim humanitarnim udrugama diljem Hrvatske.


Pobjednik prve sezone ovog zabavnog, plesno-pjevačkog formata bio je Mario Petreković, u drugoj sezoni pobjedu je odnio Saša Lozar, u trećoj Damir Kedžo, pobjednica četvrte sezone bila je Nives Celzijus, a potom Maja Bajamić.