Dosta joj je svega...

Zvijezda Igre prijestolja odlučila kako više neće raditi selfije s obožavateljima

P. N.

Foto Instagram

Foto Instagram

Emilia Clarke bolovala je od depresije nakon što je imala dvije aneurizme, taman u vrijeme kada je počela snimati Igru prijestoljaZvijezda Igre prijestolja Emilia Clarke odlučila je poduzeti drastičnu mjeru u svojem životu. Zabranila je obožavateljima da se slikaju s njome, prenosi MSN. 


Američka glumica donijela je ovu odluku nakon što je imala napadaj panike na aerodromu, tijekom kojega joj je obožavatelj došao i tražio da se fotografira s njome. 


– Hodala sam aerodromom kada mi je krenuo napadaj panike koji je došao zbog iscrpljenosti. Plakala sam i u tom trenutku mi dolazi neki dečko koji me pita može li se fotografirati sa mnom. Rekla sam mu da ne mogu disati i da mi je jako žao.. Onda sam shvatila da zapravo ne znam kako ovo sve raditi… – rekla je Emilia Clarke dodavši kako će još uvijek obožavateljima davati autograme.
33-godišnja glumica bolovala je od depresije nakon što je imala dvije aneurizme, taman u vrijeme kada je počela snimati Igru prijestolja. 


– Htjela sam nestati, obrisati se s lica Zemlje jer nisam mogla izdržati pritisak javnosti. Osjećala sam veliku bol – iskrena je bila Clarke u jednom od svojih svjedočanstava o bolesti.