America’s Got Talent

Zbog koronavirusa zaustavljeno i snimanje jedne od najpopularnijih emisija u svijetu

P. N.

FOTO/Flickr

FOTO/Flickr

Čekaju se daljnje odluke producenataSnimanje popularne emisije “America’s Got Talent” je zaustavljeno zbog pandemije koronavirusa prenosi Page Six. Razlog je i to što jedna od sutkinja, Heidi Klum, čeka test na koronavirus. 


Emisija se snimala sve do prošlog petka do kada su trajale audicije u Los Angelesu, ali bez publike. Na snimanju su bile sve zvijezde emisije – Simon Cowell, Howie Mandel, Sofia Vergara i Heidi Klum, ali Klum se osjećala loše pa je naposljetku napustila set.


Izvori kažu da je prvo pomislila da je riječ o trovanju hranom, ali u razgovoru s obožavateljima na svom Instagram profilu, supermodel je iz kreveta poručila: “Počelo je s osjećajem hladnoće, kašljem, temperaturom i nosom koji curi. 
Ne osjećam se dobro i stoga sam ostala doma da ne zarazim druge ljude. Nadam se da je samo prehlada. Voljela bih se testirati na koronavirus ali ovdje ih nema. Pokušala sam s dva doktora i jednostavno ne mogu dobiti test. Ostanite sigurni i ostanite doma ako se ne osjećate dobro”, kazala je Klum.


Mandela su uhvaćeni da na set stiže u zaštitnom odijelu, a izvor kaže da je apsolutni prioritet briga i zaštita osoblja te svih ljudi koji rade na emisiji, kao i njihovih obitelji. 


“AGT” je bio tek nekoliko dana udaljen od završavanja audicija za petnaestu sezonu. Izvor kaže da je obustavljena i produkcija emisije “Family Feud”, a “American Idol” je na pauzi. Čekaju se daljnje odluke producenata u nadolazećim tjednima.