Slobodanka Boba Antoniazzo

Umrla poznata spikerica HRT-a, njen glas posebno pamtimo iz legendarne reklame

Portal Novi list, Hina

Foto HRT

Foto HRT

Od mnogih njezinih profesionalnih zadataka ističe se i legendarna televizijska reklama za napitak Pipi iz 1983.Poznata spikerica HRT-a Slobodanka Boba Antoniazzo umrla je noćas u Zagrebu u 79. godini, izvijestila je u nedjelju Hrvatska radiotelevizija.


Javne nastupe Slobodanka Boba Antoniazzo počela je u vukovarskom amaterskom kazalištu, a u radijskom eteru prvi je put na Radiju Vukovar.


Surađivala je s Radijem Kopar, a tijekom karijere na Radiju Pula bila je angažirana i kao glas iz policijskog megafona, kojim se Puljane pozivalo da dočekaju Indiru Gandhi.
Na Pulskome filmskom festivalu 1970. bila je voditeljica. Na Radio Zagreb prešla je 1972. i radila do umirovljenja, honorarno i poslije.


Surađivala je i s tadašnjom Televizijom Zagreb, a za list Radio-televizije Zagreb, nakon reportaže Biokovske impresije, s dežurstva na odašiljaču pisala humoreske.


Od mnogih njezinih profesionalnih zadataka ističe se i legendarna televizijska reklama za napitak Pipi iz 1983. Tadašnju misicu pratio je upravo glas pokojne Bobe Antoniazzo.