RTL

Trojka ‘Krepat, ma ne molat’ i u novoj sezoni showa ‘Tri, dva, jedan – ho, ho, ho!’ koja kreće u ponedjeljak

P. N.

Screenshot

Screenshot

Ekipu iz Rijeke i okolice čine Leo Pavela (51), Enes Softić (51) i Nikita Dajčer (32), a svi oni sigurno će se složiti da su dugogodišnji ljubitelji RTL-ovih kulinarskih emisij



Tim ‘Krepat, ma ne molat’ nastupit će u novoj sezoni RTL-ove emisije ‘Tri, dva, jedan – ho, ho, ho!’ koja će biti emitirana od ponedjeljka, 20. prosinca, u 21.15 sati.


Ekipu iz Rijeke i okolice čine Leo Pavela (51), Enes Softić (51) i Nikita Dajčer (32), a svi oni sigurno će se složiti da su dugogodišnji ljubitelji RTL-ovih kulinarskih emisija. Naime, Leo je sudjelovao u ‘Večeri za 5 na selu’ zato što mu se jako svidio nastup njegove prijateljice, pjevačice Nikite, u jednoj od prošlih sezona, Enes je želio pokazati supruzi, pobjednici 12. sezone tog popularnog showa, Ireni Softić, kako je i sam vrhunski kuhar i domaćin, što je naposljetku i pokazao, a Nikita je gledateljima poznata iz nekoliko emisija: ‘Big Brothera’, ‘Večere za 5’ te ‘Večere za 5 na selu’!, javlja RTL.


Ta 32-godišnja vlasnica kozmetičkog salona za sebe kaže da je komunikativna, kritički nastrojena i direktna, a u kuhanju voli eksperimentirati i ne preferira klasična jela, nego kinesku kuhinju. Velika je ljubiteljica životinja i adrenalinskih sportova, uvijek spremna na nove izazove, a definitivno će ostati upamćena kao prva kandidatkinja koja je u nekom kulinarskom showu poslužila pizzu iz dostave!




Uz nju će kuhati Leo koji ima 51 godinu, bivši je novinar koji radi kao zapovjednik jahte i PR menadžer, koji kaže: „Uz kuhanje, jedrenje je moja velika strast!“ Za sebe kaže da je komunikativan, zabavan i znatiželjan te, naravno, jako spretan u kuhinji, a najviše priprema mediteranska jela. Za smijeh u ovome timu zasigurno će biti najviše zaslužan 51-godišnji Enes koji je uvijek spreman za šalu, a svom kuhanju kaže: „Već trideset godina radim kao kuhar i obožavam svoj posao!“ Bavi se i iznajmljivanjem apartmana, a tijekom ljetne i zimske sezone odlazi u Italiju raditi kao voditelj restorana. Za sebe kaže da je veliki grill majstor i ljubitelj mesnih delicija, što će svakako biti veliki plus ostatku njegove ekipe, javlja RTL.