Black Summer

Stiže nova serija o zombijima: gledatelji tvrde da je bolja od hita „The Walking Dead“

Portal Novilist.hr

FOTO/YouTube Screenshot Black Summer, Netflix

FOTO/YouTube Screenshot Black Summer, Netflix

Prve epizode novog hita s Netflixa konstantno drže gledatelje na oprezu, a donose priču o potpunoj zombi apokalipsi. Serija „Black Summer“ koju je lansirao Netflix, gledatelje vodi kroz priču o majci koja je odvojena od svoje kćerke, te kreće na putovanje života pokušavajući je pronaći. Na Netflixovom Twitteru stoji da: “Zombiji u ovoj seriji ne hodaju – oni trče”. 


Opis radnje na IMDB-u navodi da je majka imena Rose, smještena u malenu grupu američkih izbjeglica i mora donositi brutalne odluke tijekom najsmrtonosnijeg ljeta u zombi apokalipsi.  


Iako postoji bezbroj serija i filmova na temu zombija i potpune apokalipse, gledatelji tvrde da je upravo „Black Summer“ najveći hit do sada. Na društvenim mrežama se šire mišljenja koja ukazuju na to da se veliki broj  ljudi slaže s njima.

„Zombiji u seriji ‘Black Summer’ čine da oni iz ‘The Walking Dead’ izgledaju kao mali slatki zečići“, napisala je jedna gledateljica.„Black Summer“ nudi posebno iskustvo vezano uz to kako bi zapravo izgledala zombi apokalipsa. Serija puna „brzih i frantičnih“ zombija svojevrsni je prethodnik serije „Z Nation“, a radnja se bazira na samom početku apokalipse, koja uzrokuje potpuni kaos, prenosi UNILAD.