"Vikinzi: Valhalla"

Stiže nastavak serije koja je osvojila milijunsku publiku: “Obožavatelji će biti oduševljeni!”

P. N.

FOTO/YouTube Screenshot

FOTO/YouTube Screenshot

Nova serija će se snimati u Irskoj.Netflix je naručio natavak (sequel) popularne hit serije “Vikinzi”, prenosi Variety. Nove nastavke gledamo pod nazivom “Vikinzi: Valhalla”, a događaji će biti smješteni sto godina nakon finala posljednje sezone originalne serije.


Izvršni producent “Valhalle” bit će kreator “Vikinga”, Michael Hirst, a scenarist će biti Jeb Stuart. Uz njih dvojicu, u stolicu izvršnog producenta ponovno sjeda i Morgan O’Sullivan. Za produkciju je zaslužena televizija MGM. 


Nova serija će se snimati u Irskoj, a produkcijskom se timu vraća mnoštvo originalnih članova u svim odjelima. 
“Više sam nego uzbuđen što najavljujemo nastavak sage o vikinzima. Znam da će milijuni naših obožavatelja diljem globusa biti oduševljeni vjerom u seriju koja je iskazana od strane MGM-a i Netflixa. Jeb Stuart, doista odličan scenarist, donijet će nove priče i snažnu viziju o nekima od najpoznatijih Vikinga u povijest”, kazao je Hirst.


FOTO/Twitter


FOTO/TwitterSerija će dramatizirati avanture najpoznatijih Vikinga koji su ikada živjeli – Leifa Eriksona, Freydisa, Haralda Harada i normanskog kralja Williama Osvajača (također vikinškog potomka). Ti će muškarci i žene utkati nove puteve dok se bore za opstanak u Europi koja se stalno mijenja i razvija.


Bogati likovi i dramatična pripovijedanja


Serija obećava da će biti sve što obožavatelji vole o franšizi: lupanje srca, nezaustavljiva radnja ukorijenjena u bogatim likovima i dramatična pripovijedanja o obitelji, odanosti i moći “, kaže Channing Dungey, potpredsjednik originalnih serija za Netflix. “Oduševljeni smo što ćemo s Michaelom Hirstom, Jebom Stuartom, Morganom O’Sullivanom i MGM televizijom oživjeti sljedeće ponavljanje sage”, dodaje.


“Oduševljeni smo zbog udruživanja s Michaelom, Morganom, Jebom i Netflixom za sljedeće poglavlje u nevjerojatnom svemiru Vikinga”, dodaje predsjednik televizijske produkcije i razvoja MVM-a Steve Stark. “‘Valhalla’ je plod ljubavi za sve koji su uključeni i dok očekujemo nastavak ove sjajne sage, uzbuđeni smo što znamo da će obožavatelji širom svijeta imati priliku nastaviti sa serijom u svom novom domu na Netflixu”, prenosi Variety.


Stuart je najpoznatiji po svom dugometražnom djelu, po zaslugama među kojima su filmovi poput “Umri muški”, “Odbjegli bjegunac” i “Ispod vatre.” Napisao je filmove poput “Elizabeth” i “Elizabeth: Zlatno doba”.