Gossip Girl

Sjećate se “Tračerice”? HBO potvrdio povratak omiljene teen serije

Sanda Milinković

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Crawford kaže da bi bilo vrlo teško okupiti čitavu glumačku postavu.HBO Max (nova streaming platforma WarnerMedie) i službeno je potvrdila glasne šapate o povratu popularne serije  “Tračerica” (“Gossip Girl”). O povratku serije na male ekrane priča se još od veljače kada je predsjednik CW-a, Mark Pedowitz, izjavio: “Postoji rasprava o seriji, ali ne znamo jesmo li još uvijek tamo”.


Nakon toga se nije prestalo šuškati o nastavku uživanja u modnim kombinacijama popularnih Upper East Siderica, drami i naravno – ljubavnim intrigama. Za sada još nije sigurno hoće li se itko iz originalne glumačke postave priključiti novim epizodama. 


Cosmopolitan prenosi da je Penn Badgley nakon finala serije izjavio da “kraj serije nema nikakvog smisla”. Jedino što sigurno znamo jest da će se glumica Kristen Bell vratiti kao narator u seriji. Njezina legendarna “XoXo, Gossip Girl” poznatog glasa, vodit će nas i u novim sezonama. 


Glumac Chace Crawford za Digital Spy kaže da bi se radi vratio: “Ne znam kako bi to izgledalo sa svima nama u tridesetima, ali uvijek kažem, otvoren sam za sve jer je to bio veliki dio mog života. Trebalo bi to biti vrlo dobro i vrlo specifično, a uz televiziju i zlatno doba streaming servisa, možda čak i sezona od osam epizoda”.
Crawford kaže da bi bilo vrlo teško okupiti čitavu glumačku postavu. “Zbog njihovih rasporeda, Penn, Leighton, Ed.. svi imaju užasno dobre televizijske serije. Reboot bi mogao doći i u obliku novih likova”, kaže.


Glumica koja je utjelovila modnu ikonu i kraljicu srednje škole, Leighton Meester kaže da ju nitko ništa nije pitao. “Uvijek kažem nikad ne reci nikad, tako da ne znam. Nitko mi još nije poslao ove informacije”, kazala je. Za sada, nitko još ne spominje i glavnu zvijezdu serije, Blake Lively.HBO Max je naručio deset epizoda za prvu sezonu serije od kojih će svaka trajati po sat vremena. Serija će pratiti priče sasvim nove grupe klinaca. Poručuju da će nova serija obratiti priču na to koliko su se društvene mreže i izgled samog New Yorka, promijenili kroz godine. 


Josh Schwartz kaže da ju ne zanima skrivanje identiteta “Tračerice” ovog puta. “Mislim da ne bi imalo previše smisla napraviti seriju gdje grupu odraslih ljudi kontrolira Tračerica. Činila mi se zanimljivim ideja da smo ovoga puta svi Tračerica, na svoj poseban način. Da smo svi zatočenici u svojim nadzorima društvenih mreža te kako se to razvilo i pretvorilo te mutiralo. Pričat ću priču kroz novu generaciju Upper East Sidera iz srednje škole, to mi se učinilo pravilnim”, kazala je za E! News.