"Ona u kojoj rade na nečemu"

“Prijatelji” se ipak vraćaju? “Projekt je u fazi razgovora, uskoro bi moglo biti nešto”

Sanda Milinković

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Možda je upravo na ovo mislila Jennifer Aniston kada je rekla da "rade na nečemu".Obožavatelji legendarne serije “Prijatelji” još od njezina kraja 2004. godine, jedva čekaju novi materijali. Čini se da bi uskoro mogli i dočekati “nešto”, prenosi LADBible. Prema pisanju portala The Hollywood Reporter, ponovni sastanak “Prijatelja” je u izradi u produkciji HBO Maxa, a ekipu bi mogla činiti originalna postava.


Piše da su glumci Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry i David Schwimmer, kao i kreatori serije David Crane i Marta Kauffman, svi redom skloni pojaviti se na ponovnom sastanku i to bez scenarija.


Mogli bi se prisjećati starih dana, dati komentar o tome što se događalo iza scene i ponuditi informacije koje još nismo čuli. THR piše da još nije ništa službeno potpisano, a projekt je u fazi razgovora. Možda je upravo na ovo mislila Jennifer Aniston kada je rekla da “rade na nečemu”.
U emisiji “The Ellen DeGeneres Show”, glumcu su pitali bi li voljela reboot serije, na što je odgovorila da ne želi. “Čujte, voljeli bi da bude nešto, ali još ne znamo što je to nešto. Tako da zbilja pokušavamo raditi na nečemu”, kazala je Aniston.


Jedna od kreatorica serije, Marta Kauffman, za Rolling Stone je rekla: “Postoji nekoliko razloga zašto neće doći do ponovnog okupljanja ‘Prijatelja’. Prvo, serija je o razdoblju života u kojem su vam prijatelji obitelj. Nije više to razdoblje. Tako bi ponovno okupili šest glumaca, ali srce serije bi nestalo. Drugo, ne znam što bi nam to dobroga donijelo. Serija ide dobro, ljudi je vole, a ponovno okupljanje bi moglo jedino razočarati”, kazala je Kauffman.


Ostaje nam čekati i napokon doznati na čemu to rade naši omiljeni “Prijatelji” i uživamo u epizodi “Ona u kojoj rade na nečemu”.