Hvaljena serija

Omiljeni policijski sitcom se vraća: Potvrđena nova sezona

P. N.

FOTO/Flickr, Wikimedia Commons

FOTO/Flickr, Wikimedia Commons

Podsjetimo, radnja serije je smještena u izmišljenu 99. njujoršku policijsku postaju u Brooklynu.Stigla je najava za sedmu sezonu popularnog sticoma “Brooklyn Nine-Nine”, prenosi LADBible. Glumica Melissa Fumero koja u seriji utjelovljuje Amy Santiago, otkrila je i da će nova sezona stići šestog veljače.


NBC otkriva i da će nadolazeća sezona imati trinaest epizoda. 


Deadline prenosi da su izvršni direktori mreže otkrili broj epizoda, ali da to ne znači kako će ih doista biti trinaest. U šestoj su sezoni također objavili toliki broj epizoda, pa je na kraju stiglo još dodatnih pet. 


Potvrđeno je i da će se serija vratiti s epizodama u trajanju od jednog sata. A kao da ovo sve nisu bile dovoljno dobre vijesti za obožavatelje, potvrđena je i osma sezona ovo popularnog policijskog sitcoma. 
Podsjetimo, radnja serije je smještena u izmišljenu 99. njujoršku policijsku postaju u Brooklynu. U postaji gdje nikada nije dosadno, pratimo ekipu detektiva i novog im policijskog kapetana. 


Serija “Brooklyn 99” pobrala je hvalospjeve kritičara. Na popularnoj stranici Rotten Tomatoes serija ima 88% pozitivnih ocjena temeljenih na 49 zaprimljenih kritika uz generalni konsenzus: “Vođena iznenađujuće efektivnim parom Andyja Samberga i Andrea Braughera, “Brooklyn 99″ je šarmantna, inteligentno napisana humoristična policijska serija”