Specijaliteti otoka

Novih 5 kandidata iz naše županije: Večera za pet stiže i na Krk

Ivana Kocijan

Foto: RTL

Foto: RTL

Prva je natjecateljica 43-godišnja Jana Puž iz MalinskeDošlo je vrijeme da ekipa RTL-ova kulinarskog showa u dvanaestoj sezoni posjeti i jedan otok pa će se u ovom tjednu kuhati specijaliteti otoka Krka.


Prva je natjecateljica 43-godišnja Jana Puž iz Malinske, arhitektica koja bere samoniklo bilje, široj publici želi prezentirati makrobiotske i zdrave prehrambene navike, čime je ona sama vrlo oduševljena. Jelena Lovrić ima 39 godina i rodom je iz Istre.


U RTL-ov kulinarski show se prijavila zbog novog iskustva te kako bi upoznala nove ljude i probala zanimljiva jela. Ivan Španić iz Šila ima 56 godina. Vlasnik je umirovljeničkog doma i umjesto da posao zbrinjavanja starijih osoba prenese na svoje zaposlenike, on često kuha obroke za svoje štićenike.
U domu je usavršio svoje kulinarske sposobnosti, a najviše je ponosan na dekoraciju jela, što smatra i svojim adutom u »Večeri za 5 na selu«. Bojan Vukelić ima 35 godina, dolazi iz Malinske i po struci je kuhar pa se nada kao će mu to biti najveća prednost u odnosu na druge natjecatelje. Mirjana Vugrinec ima 53 godine, živi u Šilu, a rodom je iz Čakovca. Preferira tradicionalnu kuhinju te će gostima poslužiti omiljena međimurska jela