The Crown

NAPOKON Nakon dvije godine tišine, Netlfix najavio novu sezonu popularne serije

Portal Novilist.hr

FOTO/Instagram, thecrownnetflix

FOTO/Instagram, thecrownnetflix

Netflix je objavio i "teaser" u trajanju od dvadeset i jedne sekunde, a čini se da su odlično odabrali postavu.Nakon dvije godine tišine, Netflix je napokon objavio da se treća sezona priznate serije “The Crown” može očekivati u studenom ove godine, prenosi LADBible.


Oskarovku Oliviu Coleman ćemo u ulozi kraljice Elizabete moći gledati od 17. studenog.


Netflix je objavio i “teaser” u trajanju od dvadeset i jedne sekunde, a čini se da su odlično odabrali postavu. Claire Foye je bila fantastična mlada kraljica, a Coleman će za slijedeću fazu biti savršena.
Tobias Menzies će utjeloviti princa Phillipa, Helena Bonham Carter princezu Margaretu, Ben Daniels lorda Snowdona, a Josh O’Connor princa Charlesa. Gillian Anderon će biti Margaret Thatcher, a Emma Corrin princeza Diana.


Coleman je o trenutku kad je saznala za ulogu, za Radio Times izjavila: “Primila sam poziv agenta dok sam bila u autu, rekla mi je da sam pozvana na sastanak s režiserom Peterom Morganom.“Mislim da sam tu negdje bila završila s gledanjem prve serije, u valjda tri večeri i zato sam bila užasno uzbuđena. Moja je agentica pokušala biti vrlo suptilna jer nije znala tko je samnom u autu, pa je rekla – ‘ima veze s tijarom’, na što sam ja odmah dodala – ‘aha, to je ‘The Crown’!”