Digitalno remasterirane epizode

KULTNA SERIJA “Prijatelji” slave 25. godišnjicu prikazivanjem dvanaest epizoda u čak tisuću američkih kina

Hina

foto: Flickr

foto: Flickr

"Iznimno smo uzbuđeni što ćemo ove digitalno remasterirane epizode prikazati u kinima, prvi put dosad. Naši će vjerni fanovi odsad moći na drukčiji način uživati u nekima od omiljenih scena iz Prijatelja", kazala je Gregorian.LOS ANGELES – Humoristična tv-serija “Prijatelji” ove će godine 25. obljetnicu premijernog prikazivanja obilježiti prikazivanjem 12 epizoda u više od 1000 kina diljem Sjedinjenih Država.


U američkim će se kinima 23. rujna, 28. rujna i 2. listopada svakoga dana prikazati po četiri epizode.


Na taj će se način u kinima obilježiti početak prikazivanja slavnoga sitcoma, objavili su u ponedjeljak Warner Bros. i Fathom Events.
“Jako je dobro znati da seriju još uvijek vole pogledati ljudi svih dobnih skupina”, rekla je predsjednica tv-grupacije Warner Bros, Lisa Gregorian.


“Iznimno smo uzbuđeni što ćemo ove digitalno remasterirane epizode prikazati u kinima, prvi put dosad. Naši će vjerni fanovi odsad moći na drukčiji način uživati u nekima od omiljenih scena iz Prijatelja”, kazala je Gregorian.


Warner Bros. i Fathom Events još nisu precizirali koje će epizode prikazati. Popis kina u kojima će se prikazivati “Prijatelji” objavit će se u petak, a istoga dana u prodaju putem internetske stranice Fathom u prodaju kreću i karte.


Serija “Prijatelji” svoju je premijeru na NBC-ju imala 22. rujna 1994. godine, a s vremenom je postala jedna od najuspješnijih i najpopularnijih serija u tv povijesti.


Popularna ‘družina’ koju čine Phoebe, Ross, Joey, Monica, Chandler i Rachel gledatelje je zabavljala punih 236 epizoda.