"U zdrav mozak"

Jurkotić sprema urnebesno zezanje oko predsjedničkih izbora. Počinje već večeras

Ivana KocijanRIJEKA – U programima regionalnih televizija Kanal Ri, Mreža TV, TV Nova i Diadora TV večeras s prikazivanjem započinje nova, specijalna sezona humoristične emisije »U zdrav mozak« posvećena predsjedničkim izborima u Hrvatskoj – »U zdrav mozak: Predsjednik«. Voditelj emisije Davor Jurkotić tim povodom otkriva da se namjerava kandidirati na predsjedničkim izborima.


– Zar Hrvatska ne treba predsjednika koji će ukinuti poreze, namete, trošarine, Sabor, Vladu… Zar ne želimo veće plaće, veću Hrvatsku, više Jadranskog mora… Hrvati žele dobrostojeće političare, bolje automobile za ministre, političare koji će više i bolje krasti. To su stvari zbog kojih ću dobiti izbore i pobijediti Kolindu i Milanovića. Ova predsjednička utrka neće biti neizvjesna jer pobjednik se već zna. Čovjek koji će pokositi Hrvatsku, Davor Jurkotić, kaže on.


Pred nama je potpuno drugačija sezona njegove emisije.
– Imamo potpuno novi vizualni identitet emisije, ali i napokon veliki studio koji izgleda dobro i svjetski. Sadržajno imamo dosta novosti. U svakoj drugoj epizodi uživo će nam se javljati Rećimir Arnautović iz samog središta Zagreba te razgovarati sa Zagrepčanima, ali i njihovim turistima na temu predsjedničkih kandidata. Daleko najzanimljiviji će biti razgovori s Koreancima (smijeh). Posjećivati ćemo i našu predivnu Liku i tamošnje stanovnike gdje ćemo provjeravati puls nacije, kako stoje glavni predsjednički kandidati. Mogu samo najaviti da će biti živo i veselo, a prema njima izbora niti ne treba biti (smijeh). U svakoj epizodi imat ćemo po jedan poziv, što je nezaobilazno u našoj emisiji, opet na temu predsjedničkih kandidata. I šlag na kraju moju predsjedničku kandidaturu koja će se protezati kroz cijelu emisiju, otkrio je Jurkotić.


Osim što će se baviti drugim kandidatima predsjedničkih izbora, emisija »U zdrav mozak: Predsjednik« bit će njegov glavni predizborni alat.


– Kroz emisiju ću voditi izravno-neizravnu predsjedničku kampanju. Tijekom emisije tri puta tjedno skupljati ćemo potpise po cijeloj Hrvatskoj, ali i emitirati moje predizborne spotove. Deset tisuća potpisa potrebnih za kandidaturu već smo skupili! Ništa ne prepuštamo slučaju, poručio je u svom stilu Jurkotić dodavši kako će gledatelji predsjednički specijal moći pratiti do 20. prosinca.


Klasična će sezona započeti 6. siječnja, za u pripremi je i proljetni specijal


Sve epizode te njegovi predizborni spotovi bit će objavljeni i na Facebooku i Youtube kanalu uzdravmozak.com.