Provjereno

Gdje je nestala Ivana Paradžiković? Nagrađivana urednica već tri tjedna ne vodi istraživački magazin

P. N.

Foto Davor Kovačević

Foto Davor Kovačević

Istraživački magazin trenutno vodi reporterka Ema Branica, a urednik je postao Mato BarišićGdje je nestala Ivana Paradžiković? Popularna i višestruko nagrađivana urednica i voditeljica već tri tjedna ne vodi emisiju “Provjereno” kojoj je godinama zaštitno lice.


Istraživački magazin trenutno vodi reporterka Ema Branica, a urednik je postao Mato Barišić.


Slobodna Dalmacija piše kako su im iz PR službe Nove TV još prije tri tjedna odgovorili kako “do daljnjega mogu komunicirati kako do daljnjega emisiju vode Branica, a uređuje ju Barišić”. Paradžiković, kako doznaje list, više nije dio “Provjerenog”, a ekipi je to priopćila direktorica Informativnog programa Nove TV Ksenija Kardum.
Paradžiković novinarima Slobodne nije htjela komentirati ovu situaciju.


“”Molim vas, zovite Novu TV, imam temperaturu, ne, ne, ne mogu…”, rekla je.


Odgovor je li voditeljica i urednica skinuta s emisije te je li možda pod nekom suspenzijom, s Nove TV nisu odgovorili, piše Slobodna Dalmacija.


Ivana Paradžiković na Novu TV je stigla 2003. godine kada je radila kao novinarka u informativnom programu. Voditeljica Provjerenog postala je 2009., a godinu kasnije i urednica. Dobitnica je mnogih priznanja za svoj rad – od Večernjakove ruže, do Zlatnog studija Jutarnjeg lista.