Nova uloga

Boksač se odlučio okušati u glumačkim vodama, ekipa na internetu mu se smije: “Ovo je s*anje”

P. N.

Foto Screenshot

Foto Screenshot

Iako je McGregor vjerojatno očekivao pozitivne reakcije, ekipa na internetu mu se već danima smije, a komentari na prestaju dolazitiKontroverzni boksač Conor McGregor odlučio se okušati u glumačkim vodama, prenosi LadBible. Pojavio se u reklami ruske tvrtke za sportsko klađenje Parimatch, a njegovi obožavatelji nisu toliko oduševljeni novom ulogom. 


Osobe koje prvi put gledaju ovu reklamu, a da nisu upoznate o kojoj se kompaniji radi, vjerojatno ne bi ni shvatile što točno McGregor reklamira. 


Boksač je u jednome trenutku igračka figura koja sudjeluje u borbi s Mikeom Tysonom, da bi se zatim borbenim stavom suprotstavio – mački. Tu njegove preobrazbe ne staju, već on postaje i Joker. A dodajmo da ulogu u reklami imaju i žuti flamingosi koji ondje i nemaju neku svrhu. 
Iako je McGregor vjerojatno očekivao pozitivne reakcije, ekipa na internetu mu se već danima smije, a komentari na prestaju dolaziti. 


“Ovo je smeće”, “Ovo s*anje je toliko loše”, “užasna reklama”, samo su neki od komentara na Twitteru i ne baš toliko oduševljenih osoba. 


Video reklame možete pogledati ovdje i uvjeriti se je li ona doista toliko loša, ili su neki previše kritični.