Novi projekt

Tony Cetinski otvara školu pjevanja u Centru Gervais

Ivana Kocijan

Foto: AOLO GENTILINI

Foto: AOLO GENTILINIRIJEKA – Tony Cetinski, jedan od naših najpoznatijih i najcjenjenijih glazbenika, odlučio je ispuniti životni san. Poznat i kao osoba koja nesebično pomaže mladima, što je nebrojeno puta pokazao, popularni pjevač otišao je korak dalje: u Opatiji uskoro otvara školu pjevanja.


Mjesto na kojem će škola raditi je Centar Gervais u Opatiji, na adresi Ulica Nikole Tesle 5. Upisi počinju 15. ožujka, ove godine, a sve dodatne informacije moguće je dobiti na broj 098-9900-645.


Tonyjevi obožavatelji pamte ljeto 2018. godine kada je Ljetna pozornica u Opatiji, gdje je održao koncert za pamćenje, do posljednjeg mjesta bila ispunjena pjevačevim najvjernijim obožavateljima. Otvaranjem škole pružit će se prilika svima onima koji žele prije svega naučiti, ali i usavršiti svoje pjevanje.
– Škola pjevanja ispunjenje je mog životnog sna. Hvala gradu Opatiji na ukazanom povjerenju. Zajedno ćemo pokušati vratiti glazbu u sve životne pore ovoga grada. Osim po turizmu, Opatija je bila i ostat će poznata po glazbi i njenim festivalima.


Tiskovna konferencija predstavljanja programa i profesora bit će na Danima Dore u Opatiji, u našem Centru Gervais 27. veljače 2020. u 11 sati. Upisi polaznika počinju 15. ožujka, poručio je Tony.