Uzrok razvoda

Teške optužbe izašle na vidjelo: Angelina Jolie optužila Brada Pitta za nasilje

A. P.

Foto: Reuters

Foto: Reuters

Izvješće FBI-a otkrilo je što se odvilo između slavnih supružnikaIako se već godinama piše o svađi bivših supružnika Brada Pitta i Angeline Jolie, do sad nisu bile poznate pojedinosti i pravi uzrok njihovog razlaza.


Angelina je od početka tražila skrbništvo nad njihovom djecom, a pojedinosti o navodnoj žestokoj svađi u privatnom zrakoplovu 2016., koja je bila povod za razvod, izašle su na vidjelo nakon što je procurilo izvješće FBI-a.


Prema dokumentima koje je izvidjelo nekoliko novinskih kuća, Angelina je tvrdila da ju je Brad “zgrabio za glavu i tresao prije nego što je četiri puta udario u strop aviona na povratku u Los Angeles iz Francuske s njihovo šestero djece.”
Glumica u dokumentima tvrdi da je Brad popio više alkoholnih pića tijekom leta i nakon 90 minuta počeo prigovarati zbog njezinog načina odgoja djece, prenosi Mirror.


Kad je upitala što nije u redu, glumac je navodno odgovorio: “Taj klinac izgleda kao iz Columbine-a”,  misleći na masakr u srednjoj školi Columbine 1999. godine koji su počinili Eric Harris i Dylan Klebold.


Rekla je i kako je Brad govorio: “Ne znaš što radiš”.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli All That Trending (@allthattrending) 


Angelina je tvrdila kako su ona i njihovo šestero djece, koja su u to vrijeme imala između 8 i 15 godina, bili ‘šokirani’, a par se preselio u stražnji dio zrakoplova kako bi se svađali izvan njihovog dometa.


Tamo ju je navodno glumac uhvatio za glavu, na što je jedno od njihove djece reklo: “Jesi li dobro mama?”


Brad je navodno rekao: “Ne, mama nije dobro. Ona uništava ovu obitelj. Ona je luda.”


Angelina je također izjavila kako je, nakon što ga je jedno od djece nazvalo pogrdnim imenom, zadržala Brada gušeći ga za vrat iz straha da će napasti dijete. Glumica je rekla da je ozlijeđena u borbi, a priložila je i slike ozljeda ruke i lakta.


Jolie je tvrdila da se Brad tijekom leta ponašao kao “čudovište”, polijevao ju pivom i napravio štetu od 25.000 dolara na avionu mrljama od crnog vina.


Navodi da joj je Brad, kad je avion sletio, rekao: “Ti ne ideš nigdje. Ne izlaziš iz ovog aviona. Svi odite k vragu. Ostavljam te!”Brad je sve navode bivše supruge opovrgnuo. U konačnom izvješću nakon istrage Socijalna služba Los Angelesa donijela je zaključak da Brad nije fizički zlostavljao svoje dijete. FBI je također oslobodio glumca svih od svih optužbi.


Angelina je anonimno podnijela tužbu protiv FBI-a. Novinske kuće ovog su tjedna objavile taj podnesak. Izvorni podnesak opisao je tužiteljicu kao ženu koja je prijavila incident tijekom putovanja zrakoplovom s njezinim tadašnjim mužem i njihovom djecom koja su u to vrijeme bila maloljetna.


Angelina je zatražila razvod nekoliko dana nakon što je izbila svađa na privatnom letu. Brad je optužen da je zlostavljao svog tada 15-godišnjeg sina Maddoxa tijekom leta, što je glumac uvijek oštro poricao.