Thomas Markle

Tata Meghan Markle kaže da joj “nije učinio ništa strašno loše”

Portal Novi list

FOTO/REUTERS

FOTO/REUTERS

Tata Meghan Markle dao je još jedan intervju o njoj u kojem kaže da ne misli da je svojoj kćeri učinio nešto 'užasno loše'Thomas Markle, koji je razgovarao iz svog doma u Meksiku, rekao je da želi znati zašto Meghan i dalje odbija razgovarati s njim.


Opet kaže: “Zbunjen sam. Da sam učinio nešto užasno loše, to bi bilo u redu, ali nisam. “Samo želim odgovor.” “Nisam razgovarao s njom [Meghan] dva dana prije nego što su se vjenčali”, kaže. Thomas, koji je Meghan odgojio zajedno s mamom Dorijom Ragland, podijelio je tugu što možda nikada neće upoznati svoju unuku Lilibet, koja se rodila prošlog tjedna.


Također nikada nije upoznao Harryjevog i Meghaninpg dvogodišnjeg sina Archie, a za Lilibetino rođenje čuo je na radiju jer nije dobio “nikakve telefonske pozive”. “Bit ću jako razočaran ako ne uspijem držati u naručju unuku”, kaže Thomas. “Naravno da boli”, dodaje. “Moja kći i ja imali smo sjajan odnos.” Kaže: “Želite prljavo rublje? Ovo je prvi put da sam razgovarao o tim stvarima. Meghan je govorila o svojoj vezi s ocem u eksplozivnom intervjuu koji su ona i Harry dali Oprah Winfrey početkom ove godine. Rekla je da “iskreno ne može zamisliti da učini bilo što što bi namjerno nanijelo bol” njenom sinu Archieju.
Meghan neprestane intervjue njezinog oca nazvala je “izdajom” i rekla da njezina mama nije progovorila kao što je ona i tražila.