GLAZBA I PLES

Svjetska DJ zvijezda Andrea Oliva prvi potvrđeni headliner na prvom izdanju Zadar Sunset Festivala

P. N.Svjetska DJ zvijezda Andrea Oliva prvi je potvrđeni headliner uz čije ćemo hitove 30. i 31. srpnja plesati na prvom izdanju Zadar Sunset Festivala. Kombinacijom vrhunskog techno i house zvuka ovaj diljem svijeta omiljeni DJ prenosi snažnu energiju koju će publika imati priliku osjetiti za samo dva tjedna na jednoj od najljepših zadarskih lokacija Pozdravu Suncu. Zadar Sunset Festival nakon dugo godina prvi je ovakav glazbeni događaj na visokom nivou koji u samo srce Zadra vraća vrhunsku glazbu i kvalitetan sadržaj za mlade.


“Poželjno je da se jedan ovakav festival etablira u Gradu Zadru. Zadar je moderan i otvoren grad prema svima, prije svega mladima. Mi smo na dobrom putu. Ekipa koja stoji iza Festivala je zaista odlična te vjerujemo da će unatoč epidemiološkoj situaciji i težim uvjetima za rad Zadar Sunset Festival zaživiti te da će biti odskočna daska za budućnost.”– istaknuo je direktor Turističke zajednice Grada Zadra Mario Paleka.


 
Andrea Oliva 40 – godišnji je DJ iz Švicarske koji se u glazbu zaljubio još kao dječak. Već s 13 godina naučio je miksati glazbu, a njegov talent u rekordnom roku prepoznala je brojna publika. Ubrzo je postao jedan od vodećih DJ-a u prijestolnici zabave Ibizi gdje je sada već dugogodišnji rezident u najpopularnijim klubovima i headliner vodećih partija. Pravu globalnu popularnost doživio je kao izvođač jednog od najpoznatijih partija ANTS kluba Ushuaia Ibiza. Tijekom svjetske ANTS turneje setovi Andree uzdrmali su pozornice od Miamija do Dubaija, Meksika, Argentine Velike Britanije i postali sinonim za vrhusku zabavu. Hot Creations, Desolat, Truesoul, Play It Say It, Saved, Moon Harbour, Relief, Rejected, Kaluki samo su neki od Andreinih hitova uz koje pleše milijunska publika na najvećim svjetskim festivalima Tomorrowland, A Summer Story, Sunrise, Dreambeach, Medusa, a u kojima ćemo uskoro uživati u Zadru.


 


Kvalitetan line up uz Andrea Olivu čine domaće snage Yakka, Pablo Panda, Aldo Morro, Groove Masters Mony i drugi. Vrhunska glazba, spektakularan pogled na Jadransko more i jedan od najljepših zalazaka sunca na svijetu na prekrasnom Pozdravu Suncu obećaju čarobno višeosjetilno iskustvo te udaraju čvrste temelje za dugovječnost ovog festivala koji će bez sumnje iz godine u godinu postati prepoznatljiv u svijetu te u Zadar dovoditi sve više ljubitelja odlične glazbe.


 


“Pozdrav Suncu je zaista posebna lokacija iznimne vrijednosti, idealna za ovaj Festival. Ove godine Zadar Sunset Festival će biti nešto manji no želja nam je napraviti boutique varijantu koja će privući imućnije goste. Zamišljen je kao weekend break s cool izvođačima.”– ističe Drago Vukelić ispred organizatora Festivala, brenda BSH Events poznatog po organizaciji glazbenih događaja na pomno odabranim mjestima koja imaju značajnu kulturnu vrijednost.


 


Na ovom projektu pridružio im se i novi lokalni koncept organizacije zabavnih događanja Selected Croatia kojem je glavni cilj promovirati lokalne izvođače na ekskluzivnim lokacijama Zadarske županije nudeći jedno sasvim novo iskustvo posjetiteljima. U ovo nikad izazovnije vrijeme kada su nam glazba, ples i druženje potrebniji no ikad, hrvatska se obala tako vraća na listu najpoželjnijih party destinacija.


 


“Smatramo da takav projekt do sada u Zadru nije prikazan. Vjerujemo da će Festival biti atraktivan i zanimljiv publici te da će se iz ovog projekta razviti dugogodišnja priča.” – istaknuo je Šime Perković ispred brenda Selected Croatia.


 


Pridružite se prvom izdanju Zadar Sunset Festivala i jedinstvenom višeosjetilnom putovanju koje piše novu povijest bezvremenskih ljetnih iskustava!


Ulaznice za Zadar Sunset Festival mogu se kupiti u sustavu Entrio.hr