Slatko iščekivanje

Supruga Eda Sheerana dobila neograničeni porodiljni dopust: Rekli joj da uzme vremena koliko želi

S.M.

Foto: Commons Wikimedia

Foto: Commons Wikimedia

Porod se očekuje kraljem ljeta, a Seaborn radi kao procjeniteljica rizika za kompaniju DeloitteCherry Seaborn (28), supruga pjevača Eda Sheerana, dobila je neograničeni porodiljni dopust na poslu da se pripremi za dolazak njihove bebe, prenosi OK!.


Porod se očekuje kraljem ljeta, a Seaborn radi kao procjeniteljica rizika (risk manager) za kompaniju Deloitte. U toj je kompaniji šest godina i često putuje iz njihovih londonskih ureda u one smještene u New Yorku.


Jedan je izvor za britanski The Sun kazao da je Seaborn dobila vremena koliko joj je potrebno da se privikne na majčinstvo te podizanje bebe.
“Cherry je prošlu godinu provela u sastavljanju dokumenata za firmu na temu tehnologije i digitalnog rizika.


Šefovima je prošloga ljeta kazala da planira uzeti produženi dopust početkom 2020. Dali su joj blagoslov da uzme vremena koliko joj je potrebno i koncentrira se na ostale projekte koji idu s majčinstvom”, kaže izvor.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli 🇹🇬TOGOLESE DESIGN/LIFE🇹🇬 (@togolese_design)Sheeran i Seaborn su se vjenčali u prosincu 2018. godine na privatnoj ceremoniji u društvu najbližih prijatelja i obitelji. Veliku su proslavu napravili u rujnu 2019.


Prema izvorima, Ed i Cherry su presretni od trenutka kada su doznali da će postati roditelji.


Pjevač je prošlog Božića najavio da uzima pauzu od glazbene karijere nakon što je dvije godine proveo na svjetskoj turneji.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Ed Sheeran (@teddysphotos)