Na Dan žena

Sud obustavio postupak Marka Grubnića protiv Nevena Ciganovića. Tužio ga zbog klevete

Hina

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Prema medijskim napisima, Ciganović se nije previše uzrujao zbog Grubnićeve tužbe.Općinski kazneni sud u Zagrebu obustavio je kazneni postupak protiv Nevena Ciganovića na temelju privatne tužbe Marka Grubnića za uvredu i klevetu zbog čega ga je sud mogao kazniti ‘globom’ i do 360 dnevnih dohodaka.


Grubnić je podneskom predanim sredinom veljače odustao od tužbe te  je sud u ponedjeljak 8. ožujka, na Dan žena, obustavio postupak.


Kako se u medijima isticalo, Grubnić je i prije namjeravao tužiti Ciganovića, no tužbu je lani u veljači.
“Koliko se sjećam radilo se o mojem komentaru na njegovu svadbu koju je najavljivao. Mislim da je tražio neki novac koji bih ja uplatio u humanitarne svrhe”, prenijeli su mediji komentar Nevena Ciganovića nakon što ga je vijest o tužbi zatekla u Beogradu gdje je snimao reality show “Parovi”.


Prema medijskim napisima, Ciganović se nije previše uzrujao zbog Grubnićeve tužbe.


“Svatko ima pravo tužiti koga hoće. No svi na kraju shvate da u mojim komentarima nema zlobe ni zle namjere. Ako je shvatio da u meni nije bilo zle namjere, drago mi je da je povukao tužbu. Koji su njegovi razlozi, ne znam. Možda zato što sam mu dao malo predaha otkako nisam u Hrvatskoj”, zaključio je Ciganović.


Marko Grubnić i Neven Ciganović tijekom godina više puta su se svađali i mirili, no “definitivno” je “puklo” prije nekoliko godina, kad je Ciganović iskomentirao Grubnićevu majku Branku.