Zvijezda A strane

Stjepan Lach predstavlja debitantski album “Više od ljubavi”!

Portal Novi list

FOTO/PR

FOTO/PR

Stjepanovoj prepoznatljivosti mnogo je pridonijela i HRT-ova uspješnica A strana.

Kasna jesen vrijeme je kojem se posebno radujemo jer se bliže svima dragi Advent, Božić i Nova Godina. Ako još uvijek ne znate što pokloniti pod bor onima koje volite, dopustite da vam predložimo novi album Stjepana Lacha “Više od ljubavi”. Ova topla ljubavna poslastica zasigurno će ugrijati mnoga srca, navući osmijehe i zaraznim ritmovima natjerati na ples.


Prije točno četiri godine odlučio sam započeti predano raditi vlastite autorske pjesme i veoma sam uzbuđen što je konačno objavljen i moj album prvijenac “Više od ljubavi”. Ponosan sam što sam u te četiri godine uspio postaviti dobre temelje i izgraditi svoje ime i prepoznatljivost na hrvatskoj glazbenoj sceni. Publika koja me prati od početka zna da sam ostao dosljedan sebi, a ta dosljednost privlači svakim danom i nove fanove na čemu sam iznimno zahvalan. Radi publike sve ovo i radim i najveća je sreća kad netko prepozna i zavoli ono što radiš.”, ističe Stjepan.


Stjepanovoj prepoznatljivosti mnogo je pridonijela i HRT-ova uspješnica A strana. Posebno je zanimljivo da je od svog pojavljivanja u emisiji Stjepan propustio samo jednu emisiju, a od ovog prosinca moći ćete ga pratiti i u novoj sezoni. Manje je poznato da je Stjepan svoju vokalnu izobrazbu stekao u Školi pjevanja Husar&Tomčić, a kako sam često ističe, sve što je dosad u glazbi postigao ne bi se ostvarilo da nije bilo podrške Škole, tj. njegovih mentorica Ivane Husar i Martine Tomčić.


Lach ponosno ističe: “Prvi album sadrži 10 pjesama, a izdvojio bih hitove “Ne mogu odoljeti” i “Više od ljubavi” koje su posebno zavoljeli mladi parovi tako da sam u posljednje vrijeme sve češći gost iznenađenja na svadbama budući da mladenci uz te pjesme žele “uplesati” u svoj bračni život. Cijeli album zapravo savršeno prati i moj privatni život jer sam kroz vrijeme njegova nastajanja oženio svoju Jelenu i dobio dva predivna sina, Benjamina i Izaka, koji su moje najveće blago i ono nešto “više od ljubavi“.


Na albumu se nalaze dvije potpuno nove pjesme uz osam već objavljenih singlova. Likovno oblikovanje albuma potpisuje Zdravko Terkeš, a album je izdan od strane Aquarius Recordsa.


Ovaj album moja je osobna iskaznica, mislim da prilično jasno pokazuje tko sam i što sam te daje naslutiti u kojem ću smjeru nastaviti. Zahvalan sam što sam okružen sjajnim suradnicima i prijateljima bez kojih sve ovo ne bih uspio stvoriti. Posebno veseli što su dvije dosad neobjavljene pjesme po mom mišljenju najbolje na albumu, a vjerujem da će i kod publike imati isti odjek pa vas pozivam da ih otkrijete.”, govori Stjepan.Ono čemu se svi posebno veselimo su nastupi uživo na kojima ćemo moći doživjeti sjajnu atmosferu koju Stjepan priprema sa svojim bendom, ali radi trenutno aktualnih mjera Stožera, planirani koncerti su nažalost odgođeni. Svi detalji oko novih termina bit će pravovremeno objavljeni na Stjepanovim društvenim mrežama (Facebook, Instagram). Ovogodišnji rasprodan koncert u Zagrebu najbolja je pozivnica da se pretplatite kako obavijest ne bi stigla prekasno do vas.


Izlazak albuma planirao sam obilježiti promotivnim koncertima, no nažalost radi cijele situacije s pandemijom bili smo prisiljeni iste odgoditi za neko bolje vrijeme. Nadam se i vjerujem da ćemo Valentinovo 2022. godine proslaviti zajedno pjevajući o ljubavi – niti koja spaja ovih 10 pjesama u album “Više od ljubavi”.“, zaključuje.


POPIS PJESAMA:
1. Nije važno
2. Prava razlika
3. Više od ljubavi
4. Slavimo ljubav
5. Kraj
6. Ne mogu odoljeti
7. Ja nisam taj
8. Dođi mi kao sunce
9. Zauvijek
10. Tvoje i moje


Album “Više od ljubavi” dostupan je na svim streaming servisima.