"Ja nisam taj"

Stjepan Lach novim spotom najavio nastup na Zagrebačkom festivalu

S.M.

Foto: Promo

Foto: Promo

Iako je situacija s pandemijom znatno otežala rad glazbenika, Stjepanu je ovo već drugi singl snimljen u vrijeme pandemije.Među debitantima na ovogodišnjem Zagrebačkom festivalu, pažnju svakako izaziva Stjepan Lach, mladi pjevač koji iza sebe ima već niz uspješnica, a često ga možemo gledati i na malim ekranima u emisiji A strana. Pjesmu Ja nisam taj potpisuje iskusni zadarski kantautor Zoran Mišolongin kojem ovo nije prva glazbena suradnja sa Stjepanom.


“Zorana i mene spojila je moja rodna Pitomača. Nakon što smo se upoznali na koncertu u sjećanje na Dragu Britvića, jednog od najvećih hrvatskih tekstopisaca, prva pjesma koju je Zoran radio za mene bila je izvedena na pitomačkom festivalu Pjesme Podravine i Podravlja. Tada je pao dogovor da ćemo raditi na tome da se suradnja nastavi i sa pop singlom i danas, gotovo dvije godine kasnije, možemo reći da smo to i ostvarili”, otkriva nam Stjepan.


stjepan_lach

Foto: Aquarius Records, PR


Iako je situacija s pandemijom znatno otežala rad glazbenika, Stjepanu je ovo već drugi singl snimljen u vrijeme pandemije. Studijskim poslom i ovog je puta ravnao Domagoj Pavin koji potpisuje aranžman, dok je za spot zaslužan Josip Ninković.
„Spot smo snimili u prostoru Jazz & cabaret bara Kontesa u centru Zagreba koji je poslužio kao sjajna kulisa za ideju koju smo imali. Rađen je po uzoru na jedan holivudski film, a vjerujem da će svi ljubitelji istog prepoznati o kojem je filmu riječ.


U spotu se između ostalih pojavljuje i mlada zagrebačka glumica Tena Pataky s kojom sam zajedno pohađao Školu pjevanja Husar&Tomčić.


Veseli me što će pjesma dobiti i svoj vizualni dio koji će sigurno naglasiti njenu poruku.


Nadam se da će se Zagrebački festival održati krajem travnja kako je i planirano te da će taj događaj označiti konačan povratak glazbe ondje gdje i pripada – na pozornice.“, zaključuje Lach.


Foto: Aquarius Records, PR


Singl je izdan u nakladi Aquarius recordsa, a Stjepan do kraja godine najavljuje i album prvijenac.