Procurio scenarij

Stigao odgovor na pitanje koje zanima obožavatelje: Jesu li Carrie i Faca još uvijek zajedno?

S.M.

Foto: REUTERS

Foto: REUTERS

"Sada sam samo jedna od mnogih žena o kojima je brinuo?", pita se Carrie u jednoj sceni.Obožavatelji serije “Seks i grad” s nestrpljenjem čekaju nove nastavke iako još nisu preboljeli činjenicu da se u rebootu kojeg potpisuje HBO neće pojaviti legendarna Kim Catrall u ulozi Samanthe.


Svi koji su pomno pratili seriju, sjećaju se zapetljane ljubavne veze koju su imali Carrie i Faca. Njihova se veza provlačila kroz sve sezone, a na kraju su završili zajedno.


Pitanje koje se često spominje vezano je upravo uz njihovu vezu jer mnoge zanima jesu li Carrie i Faca još uvijek zajedno.

Page Six se dokopao scenarija koji je procurio pa nedavno objavio da se poznati TV par u novim epizodama nalazi usred “teške rastave”.Carrie i Faca su se vjenčali u prvom “Seks i grad” filmu nakon što ju je on prethodno ostavio pred oltarom, ali čini se da brak nije uspio. Page Six piše da reboot serije prati Carrie koja je u svojim pedesetim godinama voditeljica podcasta te da se s Facom sukobljava oko financija u brakorazvodnoj parnici.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli cn (@bestofcynthianixon)U sceni, Carrie je na večeri s najboljim prijateljima Stanfordom Blatchom, Mirandom Hobbes i Charlotte York te im govori da je na dobrom mjestu. “Snimala sam podcast, prala sam kosu. Da, nisam jela niti spavala, ali bar sam se osjećala dobro zbog braka. Sada sam samo jedna od mnogih žena o kojima je brinuo?”, upitala se.


Obožavatelji se sjećaju da je Faca prije braka s Carrie već bio dvaput oženjen, za izdavačicu Barbaru i Natashu Naginsky.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Wear Next (@wearnextuk)