Zanosna i bez gladovanja

Sofia Vergara otkriva sve o svojoj prehrani i priznaje da ne može bez slatkiša

Dijana Ljubanović

Foto: Reuters

Foto: Reuters

"Ne previše hrane, ne previše vježbanja. Sve umjereno", kaže glumica.Osim što je jedna od najtraženijih glumica u Hollywoodu, Sofia Vergara ima i tijelo za koje bi mnoge žene ubile. Zapanjujuća Latina je pronašla idealnu mjeru naglašavanja svojih ubojitih oblina – istovremeno osiguravajući da ostane u dobroj formi i zdrava.


Ova simpatična glumica, na ekranima je od svoje 17 godine, nakon što je prvi ozbiljan dojam ostavila u reklami za Pepsi, piše The list. Sada, u svojim četrdesetima, Vergara nije izgubila iskru, nekako je još ljepša s godinama.


Većina viceva o njenom najpoznatijem liku, Gloriji, pametno je napravljen na račun njezinog atraktivnog izgleda, ali glumica se odlično prilagodila toj percepciji, umjesto da se toga stidi. Ona očito naporno radi kako bi izgledala zdravo i prekrasno, ali za ženu čiji je omiljeni hashtag na Instagramu #nopainnocake, znate da nije riječ o osobi koja gladuje i samo pije vodu.


View this post on Instagram

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Za Sofiju Vergara, pravilna ishrana je uravnotežena


Njezina filozofija glasi: “Ne previše hrane, ne previše vježbanja. Sve umjereno.” Jedna od njezinih zamjena za doručak je domaći muesli koji sadrži “grčki jogurt, zob, chia sjemenke, orašaste plodove i borovnice. Zauzeta glumica obično je imala lagane ručkove i večere, osobito dok je snimala Modern Family.


Vergara nije ljubiteljica dijeta: “Nikad nisam vjerovala u lude dijete, pa se obično trudim jesti zdravo”. Glumica kaže da nema problema jesti voće i povrće, pa joj nije pretjerana borba bazirati prehranu upravo na ovim namirnicama, prenosi The List.


Međutim, ova zvijezda otvoreno je priznala da obožava slatkiše opisujući to kao “opsesiju”. “Jedna od mojih najvećih tajni je da uvijek pokušavam smisliti kako da se izvučem pokušavajući pojesti nešto slatko nakon obroka ili prije odlaska u krevet.”


Ipak, ne osjeća se loše zbog prepuštanja slatkim grijesima.


Kako je njezina trenerica Jennifer Yates kazala: „Ako Vergara žudi za nečim, ona to može imati, sve dok ne pretjera. Oduzimanje vas tjera da prijeđete rub i postanete opsjednuti nečim što želite. Imati ravnotežu je vrlo važno”, objasnila je Yates.