Smijeh do suza

Snima se druga sezona RTL-ove serije: Stiže ‘Blago nama’ uz nove obiteljske zavrzlame

Ivana Kocijan

Foto: MAJA BOTA ZA RTL

Foto: MAJA BOTA ZA RTL

U prvoj smo sezoni imali pauzu zbog korone, a kako je sada situacija puno bolja po tom pitanju, svi smo ušli puno opuštenije u novo snimanje i sve je odmah lakše, rekao je Enis BešlagićRTL-ova serija »Blago nama« ulazi u drugu sezonu. Na setu u zagrebačkom Jadran filmu snimanje je u tijeku, a ako je suditi po atmosferi među glumcima, produkcijskom i tehničkom timu, obožavatelje zbivanja u kući Pavićevih čeka mnogo zabavnih minuta pred malim ekranima. Snimanje će se odvijati i tijekom ljeta, a nove će epizode gledatelji moći pratiti ove jeseni.


Da podsjetimo, serija prati život Borisa i Ane, supružnika koji maštaju o životu u Bruxellesu gdje bi mlad i perspektivan Sinjanin gradio političku karijeru, a njegova supruga živjela život dostojan života visoko rangiranih partnerica političkih moćnika. Njihov se plan poremeti kad im se u kuću usele Anin otac Drago te sestra Tamara i njezin suprug Jadranko. U novoj sezoni nevolje se nastavljaju…


– Jadni moj Drago. Njemu ostaju sve njegove nevolje. Nešto mu se malo isplatilo to što je prigovarao u prvoj sezoni, ali i dalje situacija nije dobra, najavljuje šaljivo glumačka legenda Žarko Radić i dodaje kako je atmosfera na setu fantastična, a ekipa kao obitelj te kako nema sumnje da gledatelje čekaju odlične epizode.


blago_nama

Foto: MAJA BOTA ZA RTL
Potvrđuje to i Enis Bešlagić, koji igra lik Jadranka.
– U prvoj smo sezoni imali pauzu zbog korone, a kako je sada situacija puno bolja po tom pitanju, svi smo ušli puno opuštenije u novo snimanje i sve je odmah lakše. Publika se navikla na likove iz serije, scenarij za drugu sezonu je odličan, kao i atmosfera među nama, kaže Bešlagić.


Njegovu suprugu Tamaru utjelovila je Hristina Popović dok lik njezine sestre Ane igra Tara Rosandić.
– Svima nam je bilo drago vratiti se likovima koji su uveseljavali publiku tijekom prošle sezone, sretna sam što ćemo moći napraviti još epizoda za gledatelje koji su se tomu nadali i navijali u prolazu. Hvala im svima na potpori. Pomolite se koji put i za Anu, da konačno uspije zbrisati od svojih u Bruxelles, poručuje Tara.


Njezina supruga Borisa igra Filip Križan, dok ostatak stalne glumačke postave čine Miran Kurspahić, Klara Mucci i Zlatan Zuhrić Zuhra, a svojim pojavljivanjem u seriji dodatan začin obiteljskim zavrzlamama daju i Mirela Brekalo te Joško Ševo, koji igraju Borisove roditelje, svojeglave i glasne Sinjane.