Nova era

Sjećate li se mlade pjevačice viralnog hita “Friday”? Danas izgleda totalno drugačije

L. S.

Foto: YouTube

Foto: YouTube

Nakon 11 godina najavljuje novi albumPjevačica Rebecca Black danas ima 25 godina, a prije jedanaest godina izdala je hit pjesmu “Friday” koja danas na YouTubeu broji preko 163 milijuna pregleda.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Rebecca Black (@msrebeccablack)Rebecca je tada bila praktički dijete, te se kao tako mlada izvođačica našla u nemilosrdnom svijetu Internet komentara. Zbog ove je pjesme poprimila brojne negativne kritike te je svojedobno izjavila kako joj je ta pjesma zapravo zatvorila mnoga vrata.
Rebeccin stil skroz se izmijenio, a nedavno je na svom Instagram profilu najavila album naziva “Let Her Burn” čiji se izlazak očekuje početkom iduće godine.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Rebecca Black (@msrebeccablack)“Nakon 11 godina napokon vam mogu dati album. O ovom sam sanjala otkako sam bila mala tinejdžerka opsjednuta Tumblrom”, napisala je u opisu fotografije, na kojoj pozira u totalno neprepoznatljivom izdanju, odjevena u gaćice u korzet na šiljke.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Rebecca Black (@msrebeccablack)“Sjećam se kako sam bila puna straha, ali istovremeno imala sam tu goruću želju pokazati se i dokazati čitavom svijetu”, nastavila je. Nedavno je na svom YouTube kanalu objavila i spot za singl “Crumbs”.