Zapelo joj za oko

Zgodna pjevačica “ljepljivih” prstiju: U intervjuu priznala što je ukrala iz palače Kensington

P. N.

FOTO/Camila Cabello, Instagram

FOTO/Camila Cabello, Instagram

"Oprosti William, oprosti Kate", dodala je pjevačica.Glazbena je zvijezda Camila Cabello (22) u nedavnom radijskom intervjuu za BBC priznala što je ukrala iz palače Kensington.


Pjevačica se prisjetila posjeta palači s radijskim voditeljem Gregom Jamesom iz listopada, kada se dogodio incident. 


“Trebali smo se naći s princom Wililamom i Kate i rekao sam – moraš nešto ukrasti”, kazao je James pjevačici, prisjećajući se posebne kemijske olovke koja im je zapela za oko.
“Ostala sam kao, jel’ ti to mene izazivaš? I ne možeš ne odgovoriti na izazov. Ako sam išta naučila u životu, to je onda to. Pa sam to i napravila”, kaže Cabello.


James je osoblju palače rekao što je Cabello napravila, pa je mlada pjevačica sakrila kemijsku u torbicu svoje mame. “Mama mi je govorila da to moramo vratiti, a ja sam uporno govorila ne jer je to dio izazova. Tako da, još uvijek imam tu kemijsku. Oprosti William, oprosti Kate. Sretna sam što sam ovo skinula s prsa jer protekla tri tjedna nisam mogla spavati”, priznala je Cabello.


Iz palače su na događaj odgovorili putem Twittera s emojijem očiju koje “gledaju sa strane”. Za incident do tada nisu znali, a Page Six prenosi da vjerojatno nisu niti previše uznemireni.


FOTO/Twitter


FOTO/Twitter