Demi Rose

Za nju kažu da je “najbolje tijelo Instagrama”: Manekenka nevjerojatnih oblina fotkala se potpuno gola

P. N.

FOTO/Demi Rose, Instagram

FOTO/Demi Rose, Instagram

Rose je na tri fotografije slikana s leđa pa je njezina stražnjica u prvom planu.Britanska manekenka Demi Rose (24) posljednjih je godina jedna od najpopularnijih javnih osoba. Zahvaljujući svojim zanosnim oblinama, dospjela je u sam vrh najtraženijih modela. Njezin Instagram profil prati više od 11 milijuna ljudi, a zgodna ih manekenka redovito počasti provokativnim fotkama.


Upravo je takva i njezina najnovija serija fotografija koju je objavila. Rose je objavila tri fotografije na kojima pozira potpuno obnažena. Za erotski ju je editorijal fotografirao poznati fotograf Danny Desantos, a kako su fotografije prošle kod obožavatelja, svjedoči činjenica da svaka ima po nekoliko stotina tisuća “lajkova”.


Rose je na tri fotografije slikana s leđa pa je njezina stražnjica u prvom planu. Dodatnu notu mističnosti i erotike daje manjak svijetla na fotografijama, pa Rose gledamo okupanu zalaskom sunca, kraj bazena. 
“Najbolja fotografija svih vremena”, “Najbolje tijelo Instagrama” i “Vruće”, tek su neki od mnogobrojnih komentara njezinih pratitelja.